COACH LOGIN

Anabolic Window - - Whey isolaat

6/10 sterren
(3) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 54,90 BESTEL

De periode vlak na je training word ‘Anabolic Window’ genoemd, inde ze periode bevindt je licham zich in de anabolische staat. Je lichaam moet zich flink herstellen na een zware training. Dit is dan ook de belangrijkste periode van het herstel. Je lichaam is zo uitgeput van je zware training dat het niets anders wil dan de geschikte bouwstoffen om de schade te herstellen en keihard te kunnen groeien!

Werking van Anabolic Window

Door je zware training zijn je koolhydraat en eiwit reservers aangebroken en snakt je lichaam naar deze essentiële voedingstoffen. In de periode vlak na de training is het dus belangrijk om deze zo snel mogelijk en zo goed mogelijk weer aan te vullen. Wanneer jij in de periode veel koolhyrdraten en eiwitten in gaat nemen hoeft dit niet te betekenen dat je lichaam deze ook gelijk kan opnemen. Er is een verschil tussen koolhydraten en eiwitten die snel kunnen worden opgenomen en minder snel. Wanneer jij deze langzame koolhydraten en eiwitten gaat consumeren vlak na je training, duurt dit te lang voor dat je lichaam deze goed kan opnemen en ben je dus eigenlijk al veel te laat!

Vitargo, dextrose en flucose zijn snelle bronnen om koolhydraten uit te halen. Deze wil je dus eigenlijk sowieso in die periode na je training consumeren (‘Anabolic Window’).

Nutrabolics heeft Anabolic Window perfect voor jou samengesteld. Deze snelle koolhydraten in combinatie met D-Glucose, instantized maltodextrine en trehalose. Zorgen ervoor dat jij heel snel helemaal weer opgeladen bent om keihard te groeien en te herstellen. Tevens heeft Nutrabolics onderzoeken gedaan naar de snelste opneembare whey eiwitten, om deze aan jou te kunnen aanbieden.

Ingrediënten Anabolic Window

Whey Isolaat Hydrolisaat is het snelste eiwit op de markt. De eiwit combinatie die in  Anabolic Window zitten, bestaat bijna helemaal uit whey isolaat hydrolisaat. Tevens bevat Anabolic Window nog een klein deel whey isolaat. Dit volgens Nutrabolics de perfecte combinatie voor jou om zo snel mogelijk te herstellen

Andere ingrediënten

L-Leucine Ethyl Ester⇒ Op het moment dat je train, gebruikt het lichaam veel meer eiwitten dan dat het op dat moment binnen krijgt. Hierdoor ontstaat ern een negatief stikstofbalans in je lichaam. Om dit na je training zo snel mogelijk op te lossen, heeft je lichaam veel Leucine nodig om het negatieve stikstofbalans te herstellen.

L-Arginine Ethyl Ester⇒ Door het gehalte Argininein je lichaam te verhogen, worden je bloedvaten in je lichaam vergroot. Hierdoor kan er voor een periode dat je bloedvaten vergroot worden, veel meer bouwstoffen enzovoort door je bloedvaten naar je spieren stromen. Hierdoor komen de ingredienten in Anabolic Window veel sneller en efficienter aan.

L-Citrulline Ethyl Ester⇒ Optimaliseert het herstel na je keiharde training, verhoogt je NO. Tevens helpt het alle afvalstoffen zo snel mogelijk af te voeren. En heeft een rol bij het herstellen van je creatine servers in je lichaam.

L-Norvaline Ethyl Ester⇒Beperkt je stikstofgehalte in je lichaam, waardoor er meer Arginine vrij is voor het produceren naar No.

N-acetyl-l-glutamine⇒ De beste soort glutamine die er is. Zorgt voor een optimaal herstel, ondersteunt je immuunsysteem en zorgt voor meer groeihormonen.

L-Glycine⇒ Een belangrijk aminozuur speciaal voor je spierweefsels, ondersteunt het herstel van je spieren. Maar wanneer jij bijvoorbeeld een wondje hebt, zou dit hierdoor ook sneller genezen.

Magnesium Creatine Chelate⇒De bekende werking van creatine waardoor je meer kracht en uithoudingsvermogen krijgt.

Micronized Taurine⇒ Trekt extra water in je spierweefsel waardoor je spieren beter kunnen herstellen en groeien.

K-R-ALA⇒ Zorgt ervoordat alle bouwstoffen in Anabolic Window beter, sneller en efficiënter worden opgenomen in je spieren.

Een pot Anabolic Window is goed voor 24 servings, of te wel genoeg voor 24 optimale herstelprocessen na je trainingen.

3 reviews

6/10 sterren
 1. Jeremiah M. op zegt:

  Ik nam aan dat Anabolic Window niet effectief zou zijn , maar na het testen waren de resultaten echt fantastisch . Ik koop nog vaker Anabolic Window

  5/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering