Coach Login

Fight Factor - -

4/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie

Opzoek naar een supplement die je wat extra’s kan bieden? Wil jij extra kracht, maar ook wat vet kwijtraken? Fight Factor™ van Nutrabolics biedt deze mogelijkheid. Toch spiermassa en kracht opbouwen terwijl je ook als maar droger wordt. Dat klinkt toch ideaal? Fight Factor is het supplement die elke bodybuilder of fanatieke sporter meer focus, energie, kracht en uithoudingsvermogen geeft.

Eigenschappen Fight Factor Nutrabolics

 • Bevat Magnesium Creatine chelaat een goed ingredient die in combinatie met de andere ingredient voor de winnende formule zorgt
 • Stimuleert je ATP levels in je spieren
 • Wanneer je moe bent geeft Fight Factor je een energie rush!
 • 1.5x meer kracht vergeleken met wanneer je alleen creatine gebruikt voor een periode
 • Ondersteunt je vetverlies en gaat vet opslag tegen
 • Energie stimuleren en focus verhogende werking.
 • Aanzienlijke stimulerend vermogen op je uithoudingsvermogen

Ingredienten in Fight Factor

Beta-Alanine is een ingrediënt wat de eigenschappen van creatine nog een extra boost geeft. Om de productie van Creatine optimaal te laten werken, heb je extra Beta-Alenine nodig. Deze perfecte combinatie, zorgt ook nog er eens voor dat de creatine prestaties met anderhalf keer toenemen.

Magnesium Creatine Chelate, zorgt voor snel resultaat. Het geeft je snel die extra kracht die je wil. Tevens zorgt het voor extra vocht in je spieren waardoor je vollere en grotere spieren krijgt. Door dit in combinatie te gebruiken met Creatine, kun je ongelofelijke resultaten boeken!

Rhodiola Rosea, een natuurlijk product wat familie is van adoptogenen. Dit natuurlijk product zorgt er bijvoorbeeld voor wanneer jij je niet helemaal lekker fit voelt, dat je toch die boost krijgt waardoor je je energiek en lekker voelt om te gaan trainen. Tevens stimuleert het je nachtrust en gaat stress tegen. Door dit kruid te gebruiken in combinatie met creatine heeft een onderzoek bewezen dat je op eigenlijk alle terreinen beter en sneller herstelt.

Tyrosine, geeft je de focus en uithoudingsvermogen wat je nodig hebt tijdens je training.
Caffeine, de bekende werking. Zorgt ervoor dat je op een natuurlijke weg meer focus en energie zult krijgen.
Magnesium Glycyl Glutamine Chelate, is een gestabiliseerde Glutamine. Het is een aminozuur en is hiervoor een grootdeel verantwoordelijk. Dit aminozuur is echter niet zo makkelijk uitgeput te krijgen als andere aminozuren. Als je grote prestaties wil, heeft je lichaam ontzetten veel Glutamine nodig.

Salvia Miltiorrhiza, is Chinee kruid wat je de microcirculatie van bouwstoffen in je bloed stimuleert. Hierdoor komen de bouwstoffen beter terecht en zorgt dit voor een effectieve opname. Tevens stimuleert het ook je botstofwisseling in je lichaam.

Citrulline Malate, verhoogt je stikstof gehalte in je lichaam. Het is een uniek en heel duur product. Zorgt tevens voor een ontzettende pomp en veel minder verzuring in je spieren tijdens je training. Overigens stimuleer dit Chinees kruid ook het herstel aanzienlijk.

Acacia rigidula,  is een vrijwel nietvoorkomende connectie van diverse alkaloïden. De aller krachtigste van deze elementen is Phenylethylamine. Deze is verantwoordelijk voor je centrale zenuwstelsel en werkt tevens vooral in je hersenen met ‘Feel Good’ gevoel. Overigens is wordt je schildklier werking ook gestimuleerd waardoor je veteringsnelheid wordt verhoogd.

Choline Bitartrate, is een vitamine die verantwoordelijk is voor de connecties tussen je zenuwcellen. Hierdoor ga je beter presteren en krijg je ongelooflijk veel energie.

Samenstelling  van(per scoop  10.5 gram) Fight Factor™ Proprietary

Complex 10.000 mg
– L-Tyrosine
– Caffeine Anhydrous
– Acacia Rigidula
– Guarana Berry Extract
– Choline Bitartrate
– Magnesium Creatine Chelate
– Magnesium Glycyl Glutamine Chelate
– Saliva Miltiorrhiza Stalk Extract
– Adenosine-5-Triphosphate (ATP)
– Beta-Alanine
– Citrulline Malate
– Micronized L-Taurine
– Rhodiola Rosea
– Ginkgo Biloba
– L-Glycine

2 reviews

4/10 sterren
 1. Sam

  6/10 sterren

  Fight Factor ! Fantastisch spul!

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Hunter

  2/10 sterren

  Niet veel van gemerkt. Ga het niet weer kopen

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering