COACH LOGIN

Swollen - -

6/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie

Met Swollen kun je iedere training weer enorm uit je voegen barsten! Het gevoel dat je spieren helemaal opzwellen en volstromen tijdens het trainen. Iedereen die traint kent het. Dit gevoel is wat men najaagt. Het team van Nutrabolics heeft de perfecte pre-workout ontwikkeld. Swollen. Dit product bevat een combinatie van zeer effectieve ingrediënten in grote doseringen. Het zorgt voor aangename langdurige energie en het pompt de spieren onwijs op. Swollen is het perfecte middel voor veel energie, stevige spiergroei en een gigantische pomp.

De voordelen

 • Meer concentratie tijdens het trainen.
 • Verhoogde vetverbranding.
 • Extreme pomp tijdens het trainen.
 • Langdurige energie.
 • Bevat de AE2 combinatie.
 • Droge spiermassa neemt toe.
 • Zeer geconcentreerd middel.
 • Meer kracht.
 • Smaakt zeer lekker en is koolhydraatvrij.

De samenstelling

AE2 (Arginine Ethyl Ester & Arginine AKG) – geeft een stevige pomp. De AE2 combinatie is een gepatenteerde formule die alleen in Swollen voorkomt.

L-Citrulline malaat – stimuleert de stikstofproductie in de spieren. De stikstof (NO) zorgt voor de pomp tijdens het trainen. Het middel zorgt voor een vergrootte bloedtoevoer naar de spieren, waardoor er meer voedingstoffen en zuurstof bij de spieren kunnen komen. Dit leidt tot betere prestaties en meer spiergroei. Citrulline Malaat gaat de opbouw van melkzuur in de spieren tegen, en het melkzuur dat al aanwezig is wordt sneller in energie omgezet.

Agmatine – gaat de afbraak van stikstof tegen. Ook boost het de stikstofaanmaak, waardoor de spieren veel langer volgepompt zullen blijven.

Astragin – verdubbelt de werking van alle andere ingrediënten die aanwezig  zijn in het supplement. Dit middel is gepatenteerd en de werking ervan is klinisch bewezen. Astragin is wat Swollen een zo ontzettend effectief product maakt.

Epimedium Sagittatum – is een extract dat ook wel bekend staat als Horny Goat Weed. Het stimuleert de testosteron spiegel tijdens het trainen. Dit leidt tot zwaardere, hardere trainingen.

Gamma-Butyrobetaine – is een spieropbouwend middel. Het versoepelt de bloedvaten in het lichaam, waardoor er meer bloed kan doorstromen naar de spieren. Dit betekent een grotere pomp en meer voeding naar de spieren.

Bietenpoeder – zorgt voor een nog sterkere pomp en verbeterde zuurstofopname. Ook brengt het de energiehuishouding van de spiercellen op orde. Bietenpoeder bevat een hoge concentratie nitraten.

Niacine – zorgt voor verwijde bloedvaten, waardoor er meer bloed naar de spieren kan stromen.

Cafeine – geeft meer energie. Ook helpt het om sneller vet te verbranden.

Geranium Maculatum – is een natuurlijk geranium extract. Het zorgt voor een grotere concentratie tijdens het trainen en geeft het lichaam een enorme oppepper.

L-Tyrosine – verhoogt het energieniveau. Ook weet het de effecten van stress te verlagen; dit kan zowel lichamelijke als psychische stress zijn. Het is een precursor van de hormonen thyroxine, melanine en adrenaline.

Voor wie?

Het middel is te gebruiken voor iedere volwassen sporter die zijn trainingen serieus neemt. Het geeft een unieke, ultieme pomp, enorme spiergroei en verbeterde prestaties.

Hoe?

1 tot 2 scheppen Swollen mengen met 0,3 liter water. Drie kwartier voor de training innemen.

Combinaties

Swollen is goed in te nemen samen met de andere producten van Nutrabolics. Voor extreme spiergroei wordt het aangeraden Swollen te combineren met Hemotest en Massfusion.

FAQ

Zitten er in Swollen producten die op de dopinglijst staan?

Swollen bevat een speciaal geranium extract. Voor geteste atleten is dit middel niet toegestaan. Het mag uiteraard wel door amateurs gebruikt worden.

Is het gebruiken van dit supplement gevaarlijk?

Nee. Het is namelijk 100% natuurlijk en zeer veilig in gebruik.

Is vrouwelijk gebruik ook mogelijk?

Jazeker. Swollen is ook 100% veilig voor vrouwen. Voor zwangere vrouwen wordt het gebruik echter afgeraden.

Valt Swollen te gebruiken in combinatie met andere pre-workout supplementen?

Nee. Swollen is een compleet pre-workout middel en behoort niet gebruikt te worden in combinatie met anderen.

Moet ik dit product elke dag innemen?

Nee, alleen voor de training.

2 reviews

6/10 sterren
 1. Louis op zegt:

  De prijs voor een paar extra reps is een hele vieze smaak. Maar het wel waard. 🙂

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Doet het erg goed bij mij. Mijn spieren zijn de hele dag door keihard! Jammer dat deze uit het assortiment gaat. Moet nu ergens anders ernaar opzoek.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering