COACH LOGIN

Hemo Rage Black - - Pre workout

7/10 sterren
(5) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 24,00 BESTEL

De meest geconcentreerde pre-workout is echt Hemo Rage Black van Nutrex, de echte sporter smachtte hier al lange tijd na. In dit product zitten maar 7 ultra pure en ontzettend geconcentreerde ingrediënten. Neem hier als voorbeeld de vergelijking van een shot whiskey en een glas bier. Bij dit product weet je voor de eerste keer niet wat je overkomt, het komt hard en snel aan. Als je een klein schepje gebruikt ben je al klaar voor de beste workout ooit. Zo krachtig is dit product, hiermee moet je ook oppassen want voor sommige zou dit ook te sterk kunnen zijn. Het belangrijkste is dat je onthoudt dat je nooit meer dan 1 schep nodig hebt!

Werking

 • Heel veel energie
 • Keiharde pomps
 • Freaky vasculariteit (aders in je armen etc)
 • Tunnelvisie-achtige mentale focus en helderheid
 • Extreem veel kracht

Gebruik Hemo Rage Black

Meng maximaal 1 schep in 200 ml water, 30 minuten voor de training.

Neem nooit meer dan 1 afgestreken maatschep! Meer is al echt te veel door de ontzettend krachtige dosering, begin ook altijd maar met een halve maatschep.

Ingredienten Hemo Rage Black

De volgende ingredienten zitten in Hemo Rage Black: Creatine Monohydraat, L-Arginine Alpha Ketoglutaraat, CarnoSyn Beta Alanine, Taurine, Cafeïne Anhydraat, 1,3 Dimethylamylamine, Huperzine A

Waarschuwing

Dit is een zeer geconcentreerde ontzetten krachtige pre-wokroutformule, waarvan je maar 1 lepel nodig hebt om het effect ultiem te ervaren. Er zitten 7 ultrapure verbindingen in die onwijs geconcentreerd zijn. Slechts een lepel is het maximum door de onwijs sterke formule van Hemo Rage Black. Dus pas op en gebruik het met mate waardoor gevaar uit de weg blijft. Vergeet nooit dat u nooit meer dan 1 lepel  mag nemen!

5 reviews

7/10 sterren
 1. Michael op zegt:

  Het uitproberen van dit product is de moeite waard. De eerste keer dat ik het gebruikte vond ik dat het me een opgepompt gevoel gaf in de sportschool, met meer kracht.

  Maar het slechte van dit product is de crash na de training. Ongeveer 2-3 uur na mijn training na het innemen van dit product, was alles wat ik wil doen slapen. Ik voelde me ook soort van ziek ook. Hoewel het kan goed gebruik in de sportschool zijn, de na-effecten zijn niet goed in alles, in ieder geval voor mij.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Harry op zegt:

  Toch wel erg benieuwd waar die vermoeidheid vandaan komt na het innemen van dit supplement.

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 3. Julian op zegt:

  Ik ben onlangs begonnen met het nemen van supplementen dus ik weet niet veel hierover. Maar hemo rage black was mijn eerste pre-workout supplement die ik ooit heb genomen en ik voelde geen verandering. Iemand nog iets beters in gedachten?

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 4. Ryan op zegt:

  Gebruikt voor het droogtrainen. Ik merkte echt dat ik met Hemo Rage Black een stuk scherper oogde.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 5. Joshua op zegt:

  De recensies van dit supplement in de VS zijn erg goed! Ben toch wel erg benieuwd hoe de ervaringen in Nederland zijn!

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering