COACH LOGIN

Lipo 6 Black - -

7/10 sterren
(7) | Schrijf een recensie
190 €24,90 Bestellen

Lipo-6 Black is een extreme fatburner, het laat vet verbranden in eenhoog tempo. Het bevat ingrediënten die specifiek gericht zijn op het verbranden van lichaamsvet. Het product heeft een groot effect, voor sommigen misschien een te groot effect. Als je de lat hebt bereikt met je huidige fatburn supplement, dan is Lipo-6 Black zeker aan te raden om je vetverbranding een nieuwe prikkel te geven.

Kenmerken Lipo-6 Black

 • Onderdrukt de eetlust
 • Het meest effectief in vetafbraak
 • Enorm veel energie
 • Liquid capsules voor maximale opname
 • Extreme vetverbranding
 • Heerlijk feel good gevoel

Ingredienten Lipo-6 Black

Het is een geweldig product met explosieve ingrediënten!

Coleus Forskohlii – Dit is een ingrediënt wat zorgt voor veel ververlies waardoor de spieren vetvrij worden. Er worden namelijk enzymen in de vetcellen geactiveerd die zorgen voor vetafbraak (lipolysis). Daardoor wordt de verafbraak direct aangepakt.

Forskolin zorgt ervoor dat vetcellen aangezet worden tot het afbreken van lichaamsvet. De vetzuren die vrij komen, komen in de bloedbaan terecht en worden zo beschikbaar als energiebron voor het lichaam.

Geranium Oil – Het lichaam gebruikt meer kcal uit vetreserves van het lichaam, door de sterke thermogenetische werking van dit ingrediënt. Door Geranium Oil krijg je een heerlijk ‘Feel Good’ gevoel. Bovendien geeft het je extra veel energie en onderdrukt het het verlangen naar eten.

Citrus Aurantium – Het verhogende effect op de stofwisseling zorgt ervoor dat het lichaam meer calorieën om kan zetten in daadwerkelijk bruikbare energie. Citrus Aurantium heeft een vetverbrandende en een erg lange en sterke werking. Door deze redenen heeft het lichaam veel energie en wordt het vet aangepakt. Sommigen geven aan dat ze zelfs het gevoel hebben dat ze alerter en meer helder zijn.

Coffea Arabica – Kan ervoor zorgen dat opgeslagen lichaamsvet wordt omgezet in energie voor je spieren. De opname van suiker wat je uit je voeding haalt wordt verminderd. Ook wordt het sneller omgezet in energie, kortom; het helpt je kilo’s kwijtraken door vet effectief om te zetten in energie.

Theobroma Cacao – Zorgt voor een toename van de vetverbranding, en onderdrukt je eetlust. Hierdoor is het makkelijker om af te vallen. Ook geeft het je dat heerlijke ‘Feel Good’ gevoel. Voel je fit met Theobroma Cacao!

Piper Nigrum – Zorgt voor een verhoogde werking van ingrediënten waardoor er een betere opname plaatsvindt, deze toename is gemiddeld 60%.

Nicotinic Acid – Vitamine B3 is belangrijk voor de energievoorziening en zorgt voor een goed humeur.

Aanbevolen dosering

Neem 1 capsule Lipo-6 Black in de ochtend en 1 capsule in de namiddag.

Neem maximaal 2 capsules in de ochtend en 2 capsules in de namiddag.

Neem niet meer dan aanbevolen is!
Niet meer nemen als je binnen 6 uur gaat slapen.
Lipo 6 Black kun je het best nemen in een bepaalde cyclus.
Neem het 8 weken en neem dan 1 week pauze.

Lipo-6 Black is gericht op mannen en vrouwen boven de 18 jaar, elke verpakking bevat 120 capsules en is genoeg om 30 dagen mee te vullen.

7 reviews

7/10 sterren
 1. Chris op zegt:

  Merkte eigenlijk niet veel van deze fatburner. Kreeg een beetje last van tintelingen in mijn handen, maar daarmee was het ook wel gedaan.

  4/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Stephanie op zegt:

  WOW IS DIT PRODUCT geweldig!!

  Ok ik ben een vrouw van 19 en ik had meer gewicht dan nodig zeg maar.. Met Lipo6 Black ben ik van 82kg naar een nette 70kg gegaan. Naast het innemen van Lipo6 black was ik 3x per week in de sportschool te vinden, maar dit heeft me echt geholpen effectief vet te verliezen.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 3. Nathan op zegt:

  Fantastisch spul! Ik kende Lipo 6x al van Nutrex, maar bij mijn poging om droog te trainen wilde ik Lipo 6 Black gebruiken en ik ben erg tevreden met het resultaat.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 4. Alexander op zegt:

  Ik dacht dat Lipo 6 Black dezelfde fatburner zou zijn als al die andere die ik had gebruikt. Maar deze fatburner heeft toch iets meer teweeg gebracht dan ik dacht. Zeker in het begin had ik overdag veel meer energie en totaal geen hongergevoel. De werking neemt ná een paar weken wel iets af.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 5. Lotte op zegt:

  Heb mij na lang twijfelen nog eens een fatburner aangeschaft. Moet zeggen dat ik er niet zo hoge verwachtingen van had. Uiteindelijk ben ik best wel aangenaam verrast geweest door dit product.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 6. Een van de beste fatburners tot nu toe. Erg effectief en geen last van hartkloppingen zoals je bij sommige andere fatburners wel eens hebt.

  De lipo 6x is al een erg goede. Of deze beter is, durf ik niet zeker te stellen.

  8/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 7. Ruim 40 kg afgevallen in een kleine 3 maanden. Zie er nu echt top uit. In combinatie et de Shakes gaat je als een malle. Een dikke 9

  0/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 8. varsha op zegt:

  kan je lipo 6 gebruiken tijdens je menstruatie periode?

  0/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering