COACH LOGIN

Na het trainen heeft het lichaam veel koolhydraten nodig om de spieren te laten herstellen. Ook zijn koolhydraten belangrijk voor het terugwinnen van energie. Net zo belangrijk als eiwitten dus! Glycomaize van Optimum Nutrition is de perfecte manier om uw koolhydraatinname te verbeteren!

De Werking

Om grotere spieren te krijgen heeft het lichaam niet alleen eiwitten nodig, maar ook koolhydraten. Glycomaize kun je zeer veel gebruiken en ook in grotere hoeveelheden. Aan dit product is ook Carbogen enzym toegevoegd, waardoor dit product nog beter in het lichaam kan worden opgenomen. U kunt het product zowel voor als na de training innemen voor veel spierenergie. Combineer dit product met Whey Proteine voor enorme spiergroei en snel herstel.

Dit product bevat zowel Waxy Maize Starch en Trehalose, beide topproducten. Omdat Waxu Maize Starch sneller wordt opgenomen en Trehalose iets trager, is het de perfecte combinatie. Ze zorgen voor meer energie en repareren de spieren sneller. Ook wordt de opname van voedingstoffen verbetert.

De Voordelen

  • Zeer geconcentreerde koolhydraten (35 gram).
  • Bevat de zeer snel werkende Waxy Maize Starch.
  • Carbogen Enzymen voor een snellere opname.
  • Bevat Trehalose; direct energie.

Combineer!

Combineer de Glycomaize met de Gold Standard Whey Proteine voor een optimaal resultaat. Deze producten vullen elkaar perfect aan en zullen voor een optimale spiergroei zorgen.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering