COACH LOGIN

Perfect Acetyl-L-Carnitine - -

6/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 24,90 BESTEL
PerfectBody € 29,90 BESTEL
Bodystore € 24,90 BESTEL
XXL Nutrition € 17,50 BESTEL

Acetyl-L-Carnitine een stof die effect kan hebben op het verkrijgen van meer kracht/energie en je vetverbranding kan stimuleren. Dus afvallen en toch extra energie verkrijgen? Dan is deze antioxidant wellicht het antwoord voor jou!

Acetyl-L-Carnitine

Onstaat in de nieren en de lever, uit komtstig uit aminozuren. Acetyl-l-carnitine krijgt iedereen binnen doormiddel van rood vlees, zoals een biefstuk bijvoorbeeld. Maar niet iedereen eet elke dag zoveel rood vlees. Dat zou ook helemaal niet goed zijn! Maar hoe zorg je er dan nou voor dat je toch voldoende Acetyl-L-Carnitine binnen krijgt zonder zoveel rood vlees te eten? Inderdaad door extra Acetyl-L-Carnitine in te nemen.

Hoe werkt Acetyl-L-Carnitine?

Vetten worden vervoerd door je lichaam, doordat het aan carnitine kan koppelen word het overschot niet opgeslagen als vet maar wordt het verbrand in je mitochondrien Hierdoor zorgt Acetyl-L-Carnitine er dus ook voor dat je vet kan verliezen.

Acetyl-L-Carnitine nog meer voordelen?

Acetyl-L-Carnitine heeft als ander effect ook dat het je hersenen helpt. Een mooie bijkomstigheid. Doordat Acetyl-L-Carnitine de productie van de neurotransmitter acetylcholine stimuleert en doordat je hersencellen meer energie kunnen gebruiken.

Gebruik

Neem voor ultieme werking 10 tot 20 gram gedurende de dag.

1 reviews

6/10 sterren
 1. Ik heb al vele verschillende producten geprobeerd, waaronder boosters en burners, maar met eigenlijk alle van deze producten kreeg ik problemen. Hartkloppingen, onrustig gevoel en niet kunnen slapen. Om deze redenen ben ik van dit soort producten afgestapt. Na veel lezen kwam ik op afvallen op basis van bepaalde aminozuren. Acetyl l carnitine werd mij aangeraden. Ik heb in dit geval gekozen voor het product van Perfectbody omdat ik de prijs best wel oke vond en ik er goede dingen over had gehoord. Ik gebruik het om de laatste paar kilo’s eraf te trainen en ik kan wel zeggen dat ik er tevreden over ben! Ik gebruik dit dan wel in combinatie met een goede voeding en een goed trainingsschema.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering