COACH LOGIN

Perfect BCAA - -

PerfectBody € 18,90 BESTEL

Wanneer jij hard aan het trainen bent, maak jij jouw koolhydraten op in je lichaam. Op het moment dat de koolhydraten in je lichaam bijna op zijn worden als eerst de aminozuren  BCAA’s aangesproken. Perfect BCAA vult jou aminozuren aan zodat jij meer energie kan leveren voor het trainen en voor het herstellen.

Dosering van perfect BCAA

Per dosering/tablet zit er ongeveer 1000mg qua BCAA in. Een uitstekende aanvulling om je herstel te bevorderen. Perfect BCAA zorgt ervoor dat een optimaal herstel. Tevens bevordert het per tablet ook je kracht in je spieren en je uithoudingsvermogen.

Hoeveelheid en verhouding BCAA

Zoals zonet al is genoemd, bevat een tablet van Perfect BCAA ongeveer 1 gram. Perfect Body maakt gebruik van de beste aminozuren. Leucine is op de markt een van de duurste soorten en na ervaring ook de beste. Perfect BCAA bevat dan ook alleen maar Leucine, dit in tegenstelling tot veel andere BCAA supplementen. Alle andere ingredienten waarvan PerfectBody gebruik maakt, zijn alle van hoge kwaliteit.

Aanbevolen gebruik

Neem maximaal 1 tablet per keer dan je deze inneemt, doe dit met genoeg water dit hoeft niet perse in een combinatie met een maaltijd. Probeer dit aantal allemaal ingenomen te hebben voor je workout out voor een perfecte werking. Wanneer je ’s ochtends traint kun je ook alle 3 de tabletten in 1x keer innemen.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering