Coach Login

Perfect CLA - -

PerfectBody € 19,90 BESTEL

Perfect CLA is een vetverbrandings product, die tijdens de training er voor zorgt dat op een natuurlijke manier de vetverbranding wordt verhoogd. Van Perfect CLA krijg je meer energie en is dus ideaal voor duursporten.

Wat is CLA

CLA is een onverzadigd vetzuur wat een essentieel effect heeft op het vet- en eiwitmetabolisme. Dit is door wetenschappers bewezen.

CLA (Geconjugeerd Linolzuur) behoort tot de transvet familie en CLA zelf is een geconjugeerd linolzuur. Dit krijg je op een natuurlijk manier binnen van dieren die grazen zoals schapen en koeien. Dit produceert ons eigen lichaam niet zelf.

Wat doet CLA

Er zijn veel wetenschappers die onderzoek hebben gedaan naar de stof CLA. Deze hebben aangetoond dat de lichaamssamenstelling aanzienlijk verbeterd wanneer men CLA binnen krijgt. CLA zorgt in combinatie met een gezonde levenstijl in en goede trainingen voor een goede spieropbouw en vet vermindering. Tevens berschermt CLA je lichaam tegen radicalen.

Er zijn ook veel experimenten gedaan met muizen en andere dieren, waarbij er een aanzienlijk verschil zat in de tenaamstelling. De dieren die CLA hadden toegediend gekregen hadden aanzienlijk minder vet en veel meer spiermassa dan de dieren die geen CLA toegediend kregen.

Bij mensen is echter zijn de studies echt nog wel onomstreden over het effect van CLA, de verschillende uitslagen laten niet een duidelijk verband zien tussen CLA inname en extra veel spiergroei en/of vetverbranding. Echter zijn de studies waarbij personen er ook nog eens intensief bij sporten wel positief. Hierbij zijn de effecten groter.

Er is dus te concluderen dat, CLA alleen werkt in combinatie met voldoende training.

Kwaliteit

Perfect CLA van Perfectbodu.nl bevat de beste kwaliteit geconjugeerd linolzuur wat er bestaat. Het productie proces is zorgt ervoor dat de kwaliteit vab de linolzuur goed wordt behouden.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering