Coach Login

Perfect Creatine Ethyl Ester - -

PerfectBody € 29,90 BESTEL

Ben jij opzoek naar een creatine product die uitstekend in je lichaam wordt opgenomen en waardoor je merkbare toename in kracht en spieruithoudingsvermogen merkt? Dan is Perfect Creatine Ethyl Ester zeker wat voor jou. Perfect CEE bevatten geen rare toevoegingen voor smaak of iets dergelijks. Maar bevat alleen pure Creatine Ethyl Esther Malaat van uitstekende kwaliteit!

Over Creatine Ethyl Ester

Creatine Ethyl Ester Malaat is een ontzettend snele creatine vorm. Doordat het je ATP-CP proces in lichaam stimuleert, kan de transport vanaf het moment dat je inneemt en het moment dat het aankomt in je spiercellen worden geminimaliseerd. Hierdoor kan je net wat zwaarde training omdat de extra energie sneller je spieren kan bereiken wanneer dat nodig is. Hierdoor haal je dus net die extra herhaling! Tevens zul je hierdoor de omvang ook aanzienlijk zien vergroten doordat er meer vocht en bouwstoffen naar je spieren worden getransporteerd.

Creatine Ethyl Ester ook voor jou?

Ben jij een fanatiek sporter? Wanneer jij net wat harde wil gaan trainen maar het lukt jou niet helemaal is Perfect Creatine Ethyl Ester perfect voor jou. Hierdoor word jij net wat krachtiger en je kan de oefening net wat langer volhouden. Hierdoor kan jij net iets meer ‘schade’ aan je spieren toe brengen waardoor je harde kan groeien. Al eerder een keer een creatine soort gebruikt en daar was je niet helemaal tevreden over? Probeer dan echt een keer Perfect Creatine Ethyl Ester en ervaar het zelf!

Mogelijke combinaties

Aanbevolen combinatie om tegelijk met Perfect Creatine Ethyl Ester te nemen voor een ultieme training is Perfect L-Arginine. Voor een optimale workout!

De smaak

De smaak van Perfect Creatine Ethyl Ester zelf is niet echt lekker, een soort zurige smaak. Maar wanneer je Perfect Creatine Ethyl Ester met een zoete drank soort mixt is het prima te doen. Perfect Body heeft hier voor gekozen om te kunnen garanderen dat er geen nare ingrediënten inzitten.

Creatine Ethyl Ester Malaat vs Creatine Ethyl Ester HCL

Het verschil tussen de Malaat versie en de HCL versie is dat de HCL iets goedkoper is. Omdat het Creatine Ethyl Ester molecuul aan een zout molecuul (HCL) gebonden is i.p.v. aan een zuur (Malaat) molecuul. Het is alleen zo dat wanneer je het in de vorm van Malaat inneemt het veel sneller word opgenomen. Daarom gaat onze voorkeur naar Malaat uit en niet naar HCL.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering