Bart Eggink

Amsterdam

Maak kennis met Bart Eggink

Wil je sportief en energiek in het leven staan? Heb je advies nodig met betrekking tot beweging of wil je meer plezier in sporten? Dan kan ik je helpen! Ik werk volgens een erkende sportieve methode en op een verantwoorde uitdagende en veilige manier.

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

 • Afvallen

Opleiding

 • Bootcamp Instructeur

Referenties

 1. AN

  Arash Nezami

  Sinds afgelopen 6 maanden volg ik bootcamp extreme trainingen bij Bart. Bart bereidt de sessies uitstekend voor en zorgt voor genoeg variatie in de oefeningen. Bart weet me elke keer opnieuw goed te motiveren om iets meer uit mezelf te halen. Om niet te vergeten, Bart weet ook veel over voeding en kan goede voeding adviezen geven.

 2. CA

  Cynthia Anneveldt

  k heb nu ruim 2 jaar bootcamptrainingen en personal training van Bart wat ik zeer kan aanbevelen. Hij is een leuke en professionele trainer waar ik erg veel aan heb, ik voel mij fitter, energieker en heel gemotiveerd want ik boek iedere keer weer vooruitgang. Ik ga dus met veel plezier naar zijn trainingen. De trainingen die hij geeft zijn altijd goed door hem voorbereidt met iedere keer een gevarieerd programma met uitdagende oefeningen en hij zorgt ervoor dat geen enkele week saai wordt. Daarnaast geeft hij goede voedingstips. Hij is punctueel, behulpzaam en altijd goed gehumeurd, door zijn aansporing en feedback weet hij mij goed te motiveren.

 3. FH

  Floor Huigen

  Ik heb op vrijdag les van Bart en wil laten weten dat ik zeer tevreden ben over zijn lessen en begeleiding. Elke week andere intensieve oefeningen, goede persoonlijke begeleiding en een duidelijke manier van lesgeven. Dacht laat je even weten hoe ik de lessen ervaar.

 4. C

  Chris

  Enthousiaste, motiverende trainer die mij altijd het uiterste uit mijzelf laat halen.

 5. MV

  Maikel Vogels

  Erg leuke trainingen (bootcamp gevorderd) en goede persoonlijke begeleiding (uitleg, uitvoering en coaching). Trainingen zijn door trainer goed voorbereid en bevatten voldoende variatie, waarbij je al vlug merkt dat conditie/kracht bij bepaalde oefeningen beter worden en algehele conditie/kracht ook toenemen. De balans-oefeningen vind ik wat minder alhoewel ze wel belangrijk zijn voor core stability tijdens hardlopen, maar dat is gewoon niet mijn ding (nooit geweest). De trainingen zijn zeker een aanrader om aan mee te doen.

Reviews

Samira Salah

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

SY

Sanne Ydema

duurt lang.

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat