Claudio Fray

Amsterdam

Maak kennis met Claudio Fray

In beweging komen volgt uit een gevoel van urgentie. Een gevoel dat als je nú niet verandert het nooit zal gebeuren. Waarom heb je niet het lichaam die je graag wil? En waarom sta jij als ondernemer of professional niet waar jij wil staan?

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

 • Afvallen

Opleiding

Referenties

 1. Daisy

  Hi! Ik ben Daisy, 20 jaar oud en studeer aan Universiteit Leiden. Ik doe nu een jaar aan krachttraining en let daarbij ook op mijn voeding. Ik heb het afgelopen jaar verschillende hulpmiddelen uitgeprobeerd op het gebied van krachttraining, maar ik merkte dat ik op een plateau terecht kwam. Ik maakte weinig tot geen progressie meer met mijn trainingen, dus zodoende ben ik naar Claudio toegegaan. Dat ik met krachttraining begon was mijn doel om een beter fysiek te krijgen, maar dat zie ik nu als bijzaak. Ik vind het nu belangrijk om echt sterker te worden, dan komt het fysiek vanzelf wel. Ik gaf dit bij Claudio aan, en ook dat mijn belangrijkste doel was om pull-ups te kunnen doen (dat is gewoon zó vet om te kunnen). Ik dacht eigenlijk dat het nog wel even zou duren voordat ik echt pull-ups kon doen zonder hulpmiddelen, maar niets bleek minder waar. Na iets langer dan twee weken met het schema van Clau te trainen kon ik gewoon m'n eerste pull-up al doen! Dit was een goede indicatie voor mij dat er echt een idee zit achter zijn trainingsschema's, en dat het niet willekeurig gekozen oefeningen zijn. Ik ben echt super blij met Clau zijn coaching, niet alleen omdat hij hele fijne trainingsschema's maakt maar ook omdat hij goede adviezen geeft over voeding. In een paar weken tijd heb ik ook fysiek al wat progressie gemaakt (zie foto). Geen wereldverschil maar dat kan ook niet in een paar weken. Ik ben er blij mee!

 2. Maybelline

  Op het moment ben ik bezig met mijn stage, wat eigenlijk een full-time baan is. Ik werk 40 uur in de week en eindig mijn werkdag met een bezoek aan de gym, omdat dat goed in mijn agenda past. Ik train 4x per week door de weeks, zodat ik lekker kan genieten van de vrije tijd in mijn weekend. Op zondag bereid ik veel van mijn maaltijden voor de week voor zodat ik niet tegen moeilijkheden loop door de week. 5 maanden voordat ik met Claudio ben begonnen was ik zelf al aan de slag gegaan. Ik besefte mij eigenlijk al gauw dat ik hulp nodig had. Ik zag dat Claudio ook al een tijdje bezig was met fitness en dat hij enorme progressie had gemaakt. Ik wou een coach die ik kende en kon vertrouwen. Ik ken Claudio van de middelbare school dus de keuze was al snel gemaakt. Na de eerste drie maanden was ik van 87kg naar 82kg gegaan! Op het moment heb ik geen gewichtdoel voor ogen meer. Ik heb geleerd dat definitie op mijn lichaam belangrijker is dan het getal op de weegschaal. Ook doe ik meer kennis op over wat wel of niet voor mij werkt rondom voeding. Claudio zijn coaching heeft mij doen begrijpen hoe voeding in elkaar steekt. Ik weet zeker dat ik nu begrijp hoe het precies zit met balans rondom voeding die nodig is voor een gezonde levensstijl. Dit, samen met een degelijke trainingsschema geeft mij geholpen mijn doelen te bereiken en langzamerhand zie ik nog meer definitie op mijn lichaam!

 3. R

  Robert

  Nu zo'n 3 maanden bezig met Fray Fit. Ik ben begonnen omdat ik na jaren zelf trainen op een dood punt was gekomen. Ik werd niet sterker, viel zelfs kilo's af en haalde geen voldoening meer uit trainen. Samen met Claudio aan een schema (belachelijk veel benen....) en "dieet" (belachelijk veel eten...) gewerkt en nu weer meer kracht en positieve kilo's. Het valt zwaar tegen hoe moeilijk het is om gezond aan 3600Kcal te komen op trainingsdagen en het is afzien met maar 1800Kcal op rustdagen. Ik haal nu momenteel weer veel voldoening uit trainingen en al gaat progressie langzaam, er is weer progressie, voelbaar, meetbaar. Het is even wennen om jezelf te fotograferen, filmen en toe te geven dat iets niet lukt maar juist op die manier krijg ik de juiste feedback vanuit Claudio en weet ik waar ik aan moet werken. Het is een cliché maar een goede stok achter de deur helpt echt!

 4. SP

  Sonny Paulussen

  Ik ben Sonny, 22 jaar en een student aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens het begin van mijn studie was ik erg druk met mijn deadlines waardoor ik zelf geen tijd meer vond om te sporten. Met behulp van Claudio Fray heb ik een goede planning kunnen maken om mijn drukke studie met sport te combineren en dit leidde bij mij tot mooie resultaten! Hij heeft me advies gegeven op het gebied van timemanagement, voeding en sport beweging. Door Fray Fit is er een wereld voor me open gegaan en ben ik erachter gekomen dat je altijd wel ergens een plekje hebt om te sporten, en dat je dit precies kan aanpassen naar jou ding, wat leidt tot mooie resultaten! Dus zeker een aanrader!

 5. Jochen Kronenberg

  Wat maakt Claudio nu zoon goede coach vraag jij je wellicht af. Deze vraag is voor mij een weet. Wat Claudio zo goed maakt is dat hij een mens is. Een mens van vlees en bloed die oprecht is, eerlijk is, open is en vooral erg behulpzaam is. Je kan hem alles vragen en overal heeft deze man een goed antwoordt op. Ik als persoon wil fitness successen behalen maar ben absoluut niet de makkelijkste. Doordat is zelf ook een ondernemer ben en daarbij makkelijk gestrest kan zijn heb ik daar vaak moeite mee. Claudio laat mij dan inzien wat er juist wel goed gaat en bekijkt de positieve dingen. Ook bekijkt hij samen naar wat beter kan. Alles om zo gebalanceerd richting je goal toe te gaan. Voor mij is Claudio een super coach maar ook een vriend. Hij kent me in een korte tijd door en door en wat is dat een coach moet weten. Hij staat achter je en zet je op de kaart als het moet. Claudio bedankt voor wat je nu voor mij betekend. Op naar resultaten als nooit te voren !!!!!

Reviews

Sonny Paulussen

Ik ben Sonny, 22 jaar en een student aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens het begin van mijn studie was ik erg druk met mijn deadlines waardoor ik zelf geen tijd meer vond om te sporten. Met behulp van Claudio Fray heb ik een goede planning kunnen

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

Ozgur Yasar

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

dexter de weert

Mijn naam is dexter 22 jaar, ik doe nu voor 1 jaar serieus fitness om te groeien en de sickpakc te krijgen hierbij helpt Claudio mij en doet dit uitstekend. Het is een Held, helpt je goed met jou eigen problemen en kijkt samen met jou wat het beste past b

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

Claudio Fray

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

S(B

Sosja (null) Bakker

Ik ben echt heel blij met Claudio als coach! Ik deed zelf al veel trainen maar kwam niet helemaal tot het resultaat wat ik wou. Claudio heeft me mijn eigen leefstijl laten creëeren en helpt waar nodig met tips. De trainingsschema's zijn zwaar maar zeker

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

sy

serhat yiri

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

LD

Lowie Dhondt

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

VS

Verana Stein

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

DV

Dirk Vincent

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

Thom Kabbedijk

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

MM

Manolo Manolo

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

JH

Jelmer Hoekstra

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

Tasja Vleugels

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

AH

Anthony Hakuzimana

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

NG

Nuray Gokalp

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

JVV

Johnny Van Vliet

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

hh

h houthuijzen

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

rs

ramon sanders

niks

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

CvT

Chris van Tiel

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

Robin Giesen

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

KS

Kaan Sari

ok

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat