Joe Frijns

Almere

Maak kennis met Joe Frijns

Omdat de Fitnessschool te onpersoonlijk is, je graag antwoord op je vragen wilt hebben en vooral omdat je nou eindelijk eens resultaat wilt zien.

Na gediend bij het Korps Mariniers is Joe in 2012 begonnen als Performance Coach. Als jongen van 17 jaar begon ik als Marinier bij de Infanterie. In 16 jaar heb ik verschillende uitzendingen gedaan, ontwikkelde mij door tot onderofficier en specialiseerde ik onder andere tot Sportinstructeur.

In deze jaren stond trainen en uiteindelijk het uitvoeren van centraal. Waar hard wordt getraind en gewerkt is kennis en kunde nodig. Als geen ander weet ik wat het is om te presteren op het hoogste niveau. En dan bedoel ik niet het eremetaal.

Bij mij kom je omdat je iets wilt bereiken. Je wilt dat er iemand naar je luistert, je begeleid en je helpt je doel te bereiken. Of je dit 1 op 1 of in een klein groepje wilt doen is aan jou. Elke training staat jouw trainer klaar met ruimte voor een praatje en ben je gekomen om te trainen.

Maar word ik dan elke keer door de training heen geschreeuwd? Nee! Als je op zoek bent naar een trainer die je op een respectvolle en motiverende manier door de training begeleid, ben je bij mij aan het juiste adres. Maar als je van ons verlangd dat wij moeten schreeuwen en gillen, dan moeten we ons afvragen of de boodschap wel overkomt… Hard willen trainen doe je alleen als je begrijpt waarom je het doet!

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

  • Core strength

  • Hardlopen

  • Sport prestaties verbeteren

Opleiding

  • Kettlebell Trainer

  • Medical Fitness Trainer (level 5)

  • Personal Trainer (Level 4)

  • Sport en Bewegen

Reviews & Referenties

Ozgur Yasar

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

DP

Denise Paalvast

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat