Kevin den Bekker

Nijmegen

Maak kennis met Kevin den Bekker

Wij zijn Wolfpack Personal Training,

Wolfpack Personal Training is opgericht in December 2015 met het idee om echt aandacht te geven aan cliënten. Waar het volgens ons vaak mis gaat is transparantie en echte aandacht voor de klant.
Wij dachten: Dit kan anders! Bij Wolfpack ben je geen nummertje, en wordt je onmiddellijk deel van ons snel groeiende familie. Geen vraag is te gek of onbenullig en zal altijd beantwoord worden.

Met dit in gedachte zijn wij de Bayesian way gaan gebruiken om iedere cliënt echt te helpen op zijn of haar individuele behoefte en niveau. Wij gaan voor coachtrajecten waarbij er veel contact is over en weer tussen cliënten en coach, omdat dit zorgt voor het meeste resultaat. Wij streven naar blijvend resultaat en rijken je talloze tools aan die er voor zorgen dat jouw gedragsverandering blijvend gaat zijn.

Kevin den Bekker:
Eigenaar en Bayesian Certified Personal Trainer

Kevin den Bekker studeert Sport- en Bewegingseducatie (vanaf september 2017 Sportkunde) aan de HAN in Nijmegen. ‘Binnen mijn opleiding ben ik bezig met het ontwikkelen van toptalent. Ik heb stage gelopen op Papendal in Arnhem bij de Nederlandse Basketbal Bond waar ik gegevens analyseerde van de rolstoel atleten. Met de gegevens over hun lichamelijke gesteldheid, die zij dagelijks doorgeven, hielp ik het trainingsprogramma voor de atleten te verbeteren.’

Bayesian Bodybuilding
In oktober 2016 heb ik de Personal Training cursus van Bayesian Bodybuilding afgerond om mijn kennis over trainingsleer en het behalen van optimale resultaten te vergroten. Mijn visie op fitness en krachttraining is dat het creëren van een compleet ontwikkeld lichaam voorop staat.
Iedereen heeft een doel, zoals het krijgen van een plattere buik, strakke billen of mooi gevormde benen. Om geen disbalans te creëren is het verstandig om je gehele lichaam te trainen. Dit draagt tevens bij aan het voorkomen van blessures. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat bepaalde spiergroepen geen grotere prioriteit mogen hebben!

Trainen met gewicht en weerstand
‘Ik ben een groot voorstander van oefeningen goed aanleren en de bewegingen volledig onder de knie krijgen. Vanuit die situatie kan de stap worden gemaakt naar trainen met (meer) gewicht en weerstand.’

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

  • Bodybuilding

  • Bootcamp

  • Gedragsverandering

  • Hypertrofie

  • Krachttraining

  • Overgewicht

  • Voeding en dieet

Opleiding

  • Bayesian BB Course

  • Sport en Bewegen

Reviews & Referenties

MvA

Moniek van Abel

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

WvdK

Wouter van de Kamp

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat