Linda Geerts

Marknesse

Maak kennis met Linda Geerts

Hi, mijn naam is Linda Geerts.

Van jongs af aan ben ik actief met verschillende sporten, maar de laatste 23 jaar ligt de nadruk vooral op fitness/krachttraining.
Voeding en sport zijn belangrijke onderdelen van mijn leven en daarom heb ik diverse opleidingen gevolgd tot Gewichtsconsulente, Personal Trainer en diverse cursussen zoals Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering.
Als personal trainer wil ik door middel van voeding en (kracht)training inzicht geven over gezonde voeding en dat een gezonde lifestyle niet moeilijk hoeft te zijn. Het opstellen van een persoonlijk voedingsschema is een zeer toegevoegde waarde die niet elke PT-er kan geven.
De voedingsschema’s zijn niet alleen voor de specifieke krachttrainers maar ook voor elke recreatieve sporter en iedereen die zich fitter en energieker willen voelen. Ik werk volgens de richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad en ik ben aangesloten bij de BGN.
Nog altijd beleef ik elke dag veel plezier in de fitness en met het motiveren en stimuleren van mensen.
Daarom heb ik besloten om mijn kennis te delen en jong en oud te begeleiden om hun doelstelling te behalen en met blijvend resultaat!
De verandering van zowel hun fysiek als mentale kracht, geeft mij zeer veel voldoening!
Laat mij jou ook de ervaring geven waardoor je je fitter, gezonder, energieker en slanker voelt!
Ik sta te trappelen om met jou aan de slag te gaan, neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden!

Create A New Body – Create Your New Body!

Tot snel en sportieve groet,
Linda Geerts

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

 • Afvallen

 • Droog trainen

 • Gedragsverandering

 • Gewichtstoename

 • Hypertrofie

 • Krachttraining

 • Voeding en dieet

Opleiding

 • Bayesian BB Course

 • BGN Gewichtsconsulent

 • Personal Trainer

Referenties

 1. N

  Nynke

  "Linda heeft me kennis laten maken met krachttraining en daar ben ik ontzettend blij mee. Het geeft je voldoening en je ziet je lichaam strakker worden. In combinatie met haar (op mij persoonlijk afgestemde) voedingsschema zie je al snel resultaat! Waar nodig coacht ze je extra en motiveren kan ze super, echt een aanrader!"

 2. M

  Michel

  "December 2014 ben ik een weddenschap aangegaan om mee te gaan doen aan de triathlon Noordoostpolder in Emmeloord. Een sport die ik wel kende van het kijken maar niet vanuit het beoefenen. Na maanden trainen, met een redelijk intensief, gemiddeld 5 a 7 uur per week, kwam het punt dat ik niet verder kwam met resultaten. Afstanden werden steeds lastiger, uithouding bleef “hangen” en de kilo’s vlogen er af. In 7 maanden tijd bijna 10 kilo tot een niveau dat als niet normaal werd beschouwd. Na een tip van mijn “zusje” werd ik gewezen op Linda Geerts van CANB. Een eerste gesprek, telefonisch consult zeg maar, moest ik gaan bij houden wat ik at in 5 dagen tijd en wat ik aan sport deed in dezelfde periode. Best wel een klusje moet ik heel eerlijk zeggen maar de uitslag was verbluffend en ineens werd duidelijk waarom ik niet verder kwam met mijn prestaties! Mijn voedingsschema moest drastisch aangepast worden en hiervoor maakte Linda een keurig schema met wat, wanneer, hoe laat etc. te eten. Dat lijkt makkelijk totdat je de eerste paar dagen het lijstje volgt en denkt: over 6 maanden heb ik “obesitas” wat een berg eten moest ik verstouwen! Na een week dit schema gevolgd te hebben kwamen de eerste resultaten, bijna 10 km hard gelopen met nagenoeg geen problemen. Een week later zat ik met dezelfde trainings intensiteit al op bijna 13 km voor alleen het hardlopen!! En uiteindelijk na 5 weken wist ik mijn tijd op de Suyderseetriathlon Urk met bijna 10 minuten te verbeteren ten opzichte van de triathlon hiervoor in Stiens waarbij ik het schema nog niet had. Al met al kan ik zeggen dat zonder de hulp van Linda Geerts, het inzicht van voeding, en natuurlijk ook mijn eigen doorzettingsvermogen ik niet tot een dergelijk resultaat was gekomen."

 3. I

  Ivon

  Ik heb Linda gevraagd of ze zich wilde richten op een gezonder eetpatroon met als doel meer energie gedurende de hele dag. Het bijhouden van mijn voeding vond ik erg confronterend. Ik dacht dat ik goed bezig was maar eigenlijk kreeg ik veel te weinig binnen. Nu eet ik veel meer dan eerst, ik kom niet aan, ik val niet af en ik voel me kiplekker! De vermoeidheid is een stuk minder en ook mijn andere ‘vage klachten’ zijn nu een stuk minder. Kortom, een zeer tevreden klant!" Groet, Ivon

 4. Jasmijn

  "Al heel lang kwakkelde ik met mijn gewicht, meerdere diëten geprobeerd en elke keer kwam het er net zo hard weer bij. Ik was veel aan het sporten, vooral cardio en boekte weinig resultaat. Toen kwam ik met Linda in contact en dacht ik; dit is het laatste wat ik probeer en anders zie ik het wel. Meerdere dagen moest ik mijn eetpatroon bijhouden en deze aan Linda doorgeven. Van daaruit heeft Linda een voedings- en sportschema voor mij gemaakt. Toen ik mijn trainingsschema zag was ik erg benieuwd of dit zou werken omdat het vooral krachttraining was en ik absoluut geen bodybuildster wilde worden. Maar het goede voornemen was begonnen en ik had er enorm veel zin in. In het begin moest ik wel even wennen aan de verandering van mijn eten, maar al snel werd dit een routine en was het makkelijk vol te houden. Na een maand zag ik al verandering in mijn lichaam en werd ik juist nog meer gemotiveerd om door te gaan. Na 2 maanden durfde ik het aan en ben ik op de weegschaal gaan staan…..12 kilo kwijt!. Ik was erg blij met het resultaat en zie ook echt de verandering aan mijn lichaam. In het begin heb ik zeker wel mijn dipjes gehad en was het soms lastig, maar door coaching van Linda heb ik doorgezet en heb ik mijn resultaat geboekt. Nu is het een kwestie van bijhouden en ik moet zeggen dat het vanzelf gaat."

Reviews

LG

Linda Geerts

Zeer tevreden klant

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat