Marije Klomp

Groningen

Maak kennis met Marije Klomp

Healthy food, de juiste beweging, een positieve mindset en kiezen voor jezelf, dat is alles waar ik voor sta met mijn bedrijf BodyBase. Voor jezelf zorgen en je fysiek en mentaal goed voelen is dé manier om iedere dag alles uit je leven te kunnen halen! Het is dan ook mijn ambitie om vrouwen die weer lekker in hun vel willen zitten en een gezonde basis willen creëren te begeleiden, motiveren en te steunen in dit proces.

Een aantal jaren geleden heb ik zelf dit proces doorgemaakt en het heeft mijn leven veranderd. Zowel fysiek als mentaal merkte ik dat zorgen voor mijn lijf veel positieve veranderingen met zich mee bracht. Ik ben ervan overtuigd dat sinds ik mezelf op de eerste plek zet, een gezonde levensstijl hanteer, workouts doe die ik fijn vind en een gebalanceerd 80/20 voedingspatroon ervoor hebben gezorgd dat ik dichter bij mezelf ben gekomen, dat ik verder kom in het leven en nu oprecht kan zeggen dat ik happy ben. Met mijn eigen ervaring en de gerichte opleidingen die ik gevolgd heb coach ik nu andere vrouwen om hun eigen balans te vinden en zich weer goed te voelen. Ik geloof hierbij in een 80/20 regel voor het behalen van duurzame resultaten. Waarbij 80% van de gewoonten zo gezond mogelijk zijn en je de andere 20% ruimte hebt om iets minder nauwkeurig te kijken. Zo creëer en behoud je balans, behaal je duurzame resultaten en is het leuk om aan jouw doelen te werken.

Wil jij ook iedere dag alles uit je leven halen met een gezonde levensstijl? Wil je weer lekker in je vel zitten en geloof jij ook dat je met de 80/20 regel duurzame resultaten gaat behalen? Dan ben ik jouw coach!

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

  • Voeding en dieet

  • Afvallen

  • Krachttraining

  • Gedragsverandering

Opleiding

  • Personal Trainer

  • BGN Gewichtsconsulent

Reviews & Referenties

Ozgur Yasar

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

CP

Cindy Piessens

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat