MR

Marja Rispens

Nederland

Maak kennis met Marja Rispens

– Gecertificeerd P❤werwalk trainer
– In opleiding; fitness A en B
trainer/Personal Trainer

Ik ben Marja Rispens ben 45 jaar en woonachtig in Smilde. Ik ben na jaren bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt mijn hart gaan volgen en mij om te gaan scholen naar Fitness A trainer en zal daarna Fitness B opleiding gaan doen om als Personal Trainer aan de slag te gaan naast de P❤werwalk trainingen die ik nu geef. Hier ben ik uiteraard voor gecertificeerd. Mijn passie voor sport heb ik als kind al ontwikkeld omdat ik veel aan sport heb gedaan. Dit is van teamsport tot individueel sporten. Ik heb aan korfbal, volleybal gedaan en later wielrennen, skeeleren, schaatsen en hardlopen. Het laatst genoemde doe ik nog steeds met veel passie. De passie die erbij is gekomen is obstacle runs.

Ik vind het belangrijk dat klanten zich goed voelen bij mij en plezier hebben in sporten. Ik ben geen gezondheidszorggoeroe, maar wil klanten graag gaan begeleiden hoe zij in combinatie van sporten hun voedingspatroon kunnen aanpassen om bijvoorbeeld af te vallen of fitter te worden. Ik kijk er naar uit om de trainingen meer uit te breiden van
P❤werwalking en meer groepslessen ( zoals bootcamptrainingen) te gaan geven in de toekomst. Het lijkt mij fantastisch om mede met kinderen te gaan werken. Daarnaast is mijn wens om Personal Training te gaan geven als Personal Trainer. Ik ben iemand die graag buiten is en sport dus mijn doel is om mede Personal trainings in de buitenlucht te gaan geven bij de klant thuis of bij mij thuis. Ik heb ruimte genoeg! Natuurlijk als ik aan de slag kan in een fitness centrum pak ik die met beide handen aan! Dit zijn mijn goals voor de toekomst. Ik heb er zin aan!

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

  • Hardlopen

Opleiding

  • Fit!vak Fitness A