Regener8

Heerhugowaard

Maak kennis met Regener8

Sylke Kempe of Milco Brosky is jouw persoonlijke coach tijdens jouw traject. Twee gedreven coaches met voldoende kennis, ervaring en passie om jou volledig te kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen.

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

 • Afvallen

Opleiding

 • Fitnesstrainer A

Referenties

 1. Naomi

  In november 2015 begon mijn avontuur met Sylke als coach. We hadden gelijk een leuke klik. Het is een proces van vallen en opstaan, maar al snel zag ik resultaat doordat ik mijn voeding en training beter onder controle had. Ik vertrouw Sylke volledig op basis van haar kennis en ervaring en hierdoor weet zij hoe wij mijn doelen kunnen bereiken. Voorlopig ben ik nog onder haar begeleiding en ben ik erg benieuwd naar de progressie van de komende periode. Wat extra motivatie als je het lastig hebt, trainingsadvies, tips hoe je dingen anders kan aanpakken en een gezellig meid! Kortom; een top coach!

 2. Chantal

  12 weken

 3. Tara

  In januari 2016 ben ik bij Sylke gestart. Toen nog bij Personal Body Plan en later bij Sylke zelf. Vanaf dag 1 had ik het gevoel dat Sylke heel goed weet hoe ze me kan motiveren maar ook hoe ze me juist wat ruimte moet geven. Ik heb een drukke baan, waardoor er weken zijn met weinig tijd om te sporten of een voedingsplan uit te stippelen. Juist daarom ben ik op zoek gegaan naar een coach. Sporten, fitness en bewegen deed ik al en daar heb ik geen motivatie voor nodig. Wel was ik erg zoekende naar iemand die rust in mijn denken en doen kon aanbrengen en ook een stukje balans geeft door eerlijke reflectie op mijn handelen. Ik heb veel verschillende eetpatronen gehad en vond het lastig om deze vol te houden. Sylke heeft me rust gegeven door aandacht te vragen voor mijn doelstellingen maar ook een stukje realiteit gebracht door mij van tijd tot tijd een spiegel voor te houden. Vooral in het mentale deel heeft Sylke me ontzettend geholpen. Ik ben van nature kritisch op mijn eigen handelen en vond al snel dat ik niet goed bezig was. Sylke heeft me laten zien dat elke stap een stap is en dat bewustwording van die stappen soms belangrijker is dan een progressiefoto of een halve kilo minder op de weegschaal. En… ze heeft me ontzettend goed op weg geholpen om naar mijn lichaam te gaan luisteren. Door weer op het juiste moment me te bevragen over ‘Wat heb je nu nodig? Ben je moe? Neem dan een rustdag en ga overdag bijvoorbeeld wat wandelen.’ Sylke is er altijd en in de afgelopen 1,5 jaar hebben we al zoveel mooie en leuke dingen gedeeld. Sylke is een zeer professionele coach die altijd voor je klaar staat met advies, tips en motivatie. Een echte inspiratiebron voor mij.

 4. Angela

  Na een aantal maanden bulken is Angela zo ver om haar cut in te gaan. We hebben een aardige clean bulk in gezet met de focus op de benen en billen en meer overall vorm. Haar vet% is netjes laag gebleven en nu is het tijd om te kijken wat er onder vandaan komt nu zij weer wat droger gaat worden richting de zomer. Super inzet en hard werken en nu al een erg mooi resultaat.

Reviews

Sylke Kempe

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

Brenda de Boer

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

SB

Sharon Bodaan

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

Angela Vujcic - van Dorst

Snelle reactie bij vragen, duidelijk verstand van zaken, denkt mee met je persoonlijke situatie en weet je goed te motiveren!

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat

SB

Sibel Bolat

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat