Rodney Martes

Eindhoven

Maak kennis met Rodney Martes

Ons team bestaat uit specialisten die hun vak goed verstaan. Wijzelf zijn in het bezit van NASM PT diploma, Bootcamp instructeur level 2, Crossfit level 1, Sport en voeding. Verder werken we samen met en 2 gediplomeerde diëtisten.
Ter introductie:
Ik ben Chantal van der Peet en als personal trainer van I-CHIEVEMENT vind ik het belangrijk om het beste in jou naar boven te halen. In 2014 heb ik zelf de voordelen van het sporten mogen ervaren. Ik zat op dat moment al 8 jaar voor 50% in de ziektewet en had een zeer regelmatig leven. De ervaring die ik heb opgedaan in mijn eigen traject breng ik graag over op anderen. Deels deze ervaring en mijn opleidingen zorgen ervoor dat we samen jouw doelen behalen.

Ik ben Rodney Martes en altijd sales manager geweest voor verschillende bedrijven. Ik hield me altijd bezig met commercie. Sinds 2010 begon ik met lesgeven aan de sportschool en daar van uit groeide mijn interesse om van sport en beweging mijn werk te maken. Een betere beslissing had ik niet kunnen maken; nu mix ik mijn commerciële vaardigheden met mijn passie voor sporten om anderen gezonder te maken. Zo voelt een dagje werken meer aan als een dagje trainen met vrienden!
www.ichievement.nl

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

  • Voeding en dieet

Opleiding

  • Bootcamp Instructeur

  • Crossfit Trainer Level 1

  • Personal Trainer Expert

  • Sportvoeding

Reviews & Referenties

Ozgur Yasar

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat