Rudy Lentze

Reeuwijk / Hoogvliet

Maak kennis met Rudy Lentze

Hoi Allemaal. Goed dat je een stap wilt maken en je fitness op een hoger niveau wilt brengen.
Iedereen kent dat wel, dat moment dat je vast loopt in je training. Ook ik heb dat ervaren en wil meegeven dat het niet altijd makkelijk is, maar met realistische doelstellingen en de juiste begeleiding zeker wel haalbaar.
Na een depressie ben ik mijn eigen fitnessjourney gestart en toen ik er zowel mentaal als fysiek klaar voor was heb ik besloten om mijn eigen ervaringen om te zetten in een positief iets met als doel zoveel mogelijk mensen te coachen.
Ik zal niet oordelen, maar kan wel streng zijn en ik wil er samen met jou voor zorgen dat we de doelen gaan behalen en behouden.

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

 • Core strength

Opleiding

 • Hardloop Trainer

 • Kettlebell Trainer

 • NGS Sportmasseur

 • Personal Trainer

 • TRX Suspension Training Course

 • Zwanger Fit

Referenties

 1. F

  Fieke

  Weer fit worden en vertrouwen krijgen in de kracht van mijn lijf; met die vragen kwam ik bij Rudy terecht. En fit ben ik geworden zeg! Op een heel professionele manier begeleidt Rudy me elke week bij het versterken van mijn kracht en balans en het vergroten van mijn uithoudingsvermogen. Hij luistert heel goed naar waar ik tegenaan loop en maakt daar een persoonlijk programma voor. Elke week heeft hij weer nieuwe oefeningen, die stuk voor stuk effectief zijn. Spierpijn de volgende dag? Ja, natuurlijk! Maar vooral een sterker lichaam dat fitter achter de computer zit, enorm kan genieten van het hardlopen en dansen en...ik kan die mooie hakken weer aan. Dank je wel Rudy, voor je effectieve en professionele begeleiding. Je hebt best wel een beetje boel m'n leven veranderd ;) grazie mille.

 2. Sem

  Van bijna geen beweging naar minimaal 5x per week naar de sportschool op eigen inzet. Met Sem ben ik een begeleidingstraject gestart, wat we rustig hebben opgebouwd. Inmiddels is hij zo ver dat hij zelfstandig traint en een bewuste levensstijl hanteert met gezonde voeding die bij hem past. Naast fitter worden is Sem meer dan 25kg afgevallen. Ten tijden van de foto is er 12kg verschil te zien en vooral een mentale verandering.

Reviews

rp

ruudje puudje

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat