Tv&Z

Tamara van ’t Zand

Nederland

Maak kennis met Tamara van ’t Zand

Ik geloof niet in een dieet, ik geloof wel dat gezonde voeding je lichaam laat helen.

We krijgen tegenwoordig door de media zoveel informatie over gezonde voeding, dat de meeste mensen niet eens meer weten wat een gezond eetpatroon is. Ook de mensen die ik vaak zie in mijn praktijk eten te weinig en wat ze dan nog wel eten bevatten vaak niet goede voedingstoffen maar te veel suiker of vet, hierdoor blijft vooral hun buikvet instant en vallen ze niet af.

Laat mij je helpen om weer meer energie te krijgen en blij te zijn met je lichaam zonder ook maar aan diëten te denken.

De combinatie van genoeg gezonde voeding en beweging is de sleutel tot succes. Alleen bewegen is een goed begin maar als je echt blijvend gewicht wil verliezen of je fitter wilt gaan voelen zal je ook wat aan je voedingspatroon moeten veranderen. Door beide goed aan te pakken ga je zelfs zoveel resultaat behalen dat je het sporten niet meer gaat zien als “moeten” maar als “willen”.

Gezond eten doe je dus niet door een dieet te volgen, dit doe je door goed te kijken naar wat je eet en vooral wat je over het geheel eet want krijg jij wel al je voedingstoffen binnen zoals genoeg vezels, eiwitten, vocht, vetten, vitaminen, mineralen….?

Als je voedingspatroon niet in balans is kun je veel ongemakken ervaren zoals gewichtstoename, vermoeidheid, depressie, slecht slapen, opgeblazen gevoel, misselijkheid, hoofdpijn en ga zo maar door…

Wil jij ook eindelijk eens stoppen met diëten en je goed voelen neem contact met mij op!

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

  • Voeding en dieet

Opleiding

  • BGN Gewichtsconsulent