Wallit Ajubi

Eindhoven

Maak kennis met Wallit Ajubi

Vind u het waardevol om uw geld uit te besteden aan een personal trainer die ook daadwerkelijk resultaten met u boekt?

Als ik mezelf in uw rol zou mogen plaatsen zeker weten! Ik heb kennis van voeding en fitness en ben daarnaast als sociaal cultureel werker afgestudeerd.

Het heeft eigenlijk helemaal niks met fitnessen te maken maar het sluit wel aan in gedragshouding van de mens en het tonen van empathie.

In 2015 afgestudeerd als Personal Trainer.

Uiteraard blijf in ontwikkeling om nog breder in mijn vak te staan. Ik heb voornamelijk veel ervaring opgebouwd in de praktijk. Ik beoordeel mezelf niet dat laat ik natuurlijk aan mijn klanten over. In mijn verleden altijd wel in contact met sport geweest. Voetballen, karate, kickboksen en nu acht jaar in de fitness.

Nooit een lange periode tussen uit geweest vandaar dat ik ook weet hoe moeilijk het kan zijn om de motivatie te vinden.

Specialismes & Opleidingen

Specialismes

 • Core strength

Opleiding

 • Fitness Master (Level 3)

 • Fitness Trainer (Level 1)

 • Fitness Trainer (Level 2)

 • Personal Trainer

Referenties

 1. RdR

  Regien de Rijck

  Ik heb nu al een aantal uren personal training gehad en ik ben niet alleen tevreden maar ook super gemotiveerd geworden door de intensieve maar ook leuke trainingen van Wallit. Door de verschillende oefeningen merk ik verschil op plekken die ik nooit getraind heb, met een super resultaat! Na een uur trainen ben je dan ook meer dan voldaan. Door de luchtige maar toch serieuze manier van training geven, niet alleen als beroep maar als een vriend die jou het liefst zo snel mogelijk wilt zien groeien en met net zoveel en misschien zelfs meer motivatie en enthausiasme jou je resultaat wilt behalen, is het een top trainer. Aanrader!

 2. MG

  Mehmet Gunes

  Wallit heeft plezier in zijn werk en is goed in het motiveren van zijn sporters, daarnaast biedt Wallit ook een diverse range aan oefeningen.

 3. EC

  Evelia Castillo

  Ik heb al eens eerder een Personal trainer in de hand genomen die heel erg gefocust was om mijn lichaam zo te krijgen zoals ik in gedachte had. En dat is natuurlijk ook heel belangrijk, maar ik had meer nodig. En met meer bedoel ik ook mentale training. Dat wanneer ik denk niet meer te kunnen ik aangemoedigd word om verder te gaan. En dat heb ik in Wallit gevonden. Hij zag beter dan ik hoe ver ik kan gaan en dat heeft ervoor gezorgd dat ik grenzen heb verlegd. Wanneer hij les geeft is zijn aandacht alleen op jou gericht en ook wanneer de les voorbij is kan je met al je vragen bij hem terecht.

 4. HA

  Hicham Akel

  Zeer toegewijde personal coach die zijn werkzaamheden met veel passie en persoonlijkheid vorm geeft. Zeker iemand die jou met gemak zal weten te inspireren om op een gediciplineerde wijze met jouw lichaam aan de slag te gaan. Kortom zeker aan te bevelen

 5. OY

  Omer Yildiz

  Met zijn uitstekende discipline en coaching leren we met onze maatschappelijke project 'GET FIT' hoe we met ons lichaam moeten omgaan. Beweging, voedingswijze, conditie, mentale versterking, alles zit erin. Persoonlijk ook een topgozer

Reviews

wb

willi bergen

Communicatie

Expertise

Prijs

Resultaat