Coach Login

Mutant Cre X-12 - -

5/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 44,90 BESTEL

Kenmerken Mutant Cre X-12

 • Super sterk post workout supplement
 • Beter Spierherstel
 • Betere opbouw van spiermassa
 • Keiharde spiermassa
 • Stimuleert de opname van bouwstoffen
 • Super snel herstel van de spierglycogeen waarde in je lichaam
 • Betere prestaties
 • Inclusief gepatenteerde creatines

Ingredienten Mutant Cre X-12 i

Mutant-Carb Glyco-Matrix Sugar-Free Glycogenic Delivery System bestaat uit;

Waxy Maize Starch – Dit is een van de belangrijkste koolhydraten voor de spiergroei. Hierdoor wordt je glycogeen direct aangevuld en worden de insuline niveaus ook verhoogd. Hierdoor kunnen de bouwstoffen voor je spieren sneller en beter worden opgenomen in je spieren. Waardoor je dus ongekend gaat groeien.

Dextrose – Zorgt ervoor dat het bloedsuikerspiegel snel stijgt en hierdoor wordt er meer insuline in je lichaam gepompt, waardoor je spieren beter en sneller de voedingstoffen kunnen opnemen om te groeien. Dus de beste carbloader voor gelijk na de training.

De essentiële post workout supplement voor grote spiergroei. Het opnemen van de juiste koolhydraten valk na de training is belangrijk voor mooie resultaten. Ook zorgt Mutant Cre X-12 i ervoor dat er extra vocht naar de spieren gaat, waardoor je spieren ook voller worden.

Hyper-Phasic Creasurge Multi Patented Creatine Super Blend:
Deze creatinemix is gepatenteerd en zorgt voor super sterke spiermassa, deze prachtige formule bestaat uit Creatine Magnapower (Creatine-Magnesium Chelate), Creapure Nano-Micronized Creatine Monohydrate en Krea-K Ultra Buffered Creatine.

CreaPure Creatine – Creapure Creatine van AlzChem Trostberg GmbH. Hier wordt veel onderzoek gedaan en dit bedrijf garandeerd dat zij de zuiverste Creatine produceren. De creatine’s die hier vandaan komen worden zorgvuldig getest. De resultaten zullen dus ook beter zijn door deze creatine.

Creatine MagnaPower -Deze creatine zorgt voor een uitstekende toename van uithoudingsvermogen, spiermassa en kracht!

Krea-K – Is een mooie creatine, deze voorkomt namelijk dat creatine zich omzet in creatinine voordat het de spierweefsels bereikt. Deze heeft vergeleken met andere bekende creatine’s een betere opname en beschikbaarheid. Krea-K zorgt ervoor dat je keihard kan trainen en tegelijkertijd beschermt het je spieren.

Osmo-Rush Cell Volu-Maximizer Cell Enriching volumizing Solution bestaat uit:

ACTINOS2IR Whey Peptide Fraction – Deze formule is heel belangrijk voor super snel spierherstel, deze aminozuren zorgen er voor dat ze heel snel worden opgenomen in je spieren.

Micronized L-Glutamine – Dit is een van de belangrijkste aminozuren voor het herstel van je spieren. Zorgt voor een stimulans voor de eiwitsynthese, stikstof en groeihormonen.

Glycine – Stimuleert het proces van in je lichaam voor het maken van creatine.

Micronized Taurine – Zorgt voor een betere bestrijding tegen melkzuur in je spierweefsels. Ook nemen hierdoor de spiercellen meer vocht op waardoor je spieren groter worden.

L-Arginine – Dit is een amonizuur dat een aantal processen stimuleert, zoals: de productie van creatinefosfaat, stikstofoxide en eiwitsynsthese.

Tricalcium Phosphate – Dit is belangrijk voor het samentrekken van spierweefsel.

Potassium Citrate – Zorgt voor meer water in de spiercellen, waardoor je spieren meer omvang krijgen.

Magnesium Oxide – Zorg voor meer mineralen in de spieren en zorgt er voor dat er meer vocht wordt vast gehouden.

Creaswole Multi-Patented Insu-Sensitizing Matrix bestaat uit:

L-Leucine – is goed voor na de training en is belangrijk voor de eiwitsynthese.

Cinnulin-PF Patented Aqueous Cinnamon Extract – Zorgt ervoor dat je spieren je spieren beter glucose en voedingstoffen opnemen.

Capsiate/Capsicanoid 40,000 HU/G (from Cayenne)(Capsicum Annum) –  Deze formule stimuleert de opname van bijna elk ingredient wat in Mutant Crea-X12 zit.

2 reviews

5/10 sterren
 1. Erick V.

  6/10 sterren

  Mutant Cre X-12 ! Gewoon de beste!

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Ivan

  5/10 sterren

  Super. Qua smaak wel ok. Niet echt super lekker ofzo.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering