COACH LOGIN

Mutant Mass - -

7/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
190 €22,50 Bestellen
194 €59,90 Bestellen

Mutant Mass is een uitgebalanceerd gain supplement, ontwikkeld met het oog op sporters met een snelle spijsvertering. Voor deze sporters is het vaak lastig om aan te komen, zeker met een op actief sporten georiënteerd dieet.

Mutant Mass biedt met zijn 1050 calorieën per dosering de perfecte oplossing. Deze gigantische hoeveelheid calorieën bestaat uit zorgvuldig samengestelde ingrediënten, met een bewezen werking. Optimaal gebruik van Mutant Mass kan je tot 6 kg massa aan laten komen binnen een maand!

De werking van Mutant Mass is aangetoond bij een test onder 23 geoefende bodybuilders. Het resultaat was aanzienlijk: deze getrainde sporters kwamen gemiddeld 1,6 spiermassa aan! Een questionnaire onder de bodybuilders gaf de volgende resultaten:
– Iedereen zou Mutant Mass aanbevelen.
– 92% merkte dat ze over meer energie beschikten, en dat hun borstspieren en biceps waren toegenomen.
– Bij 87% viel het op dat hun spieren strakker en sterker waren geworden.

Mutant Mass is uiterst zorgvuldig samengesteld, en bevat veel vezels en weinig suikers, gecombineerd met een 3 tot 1 verhouding koolhydraten/proteïnen.

Samenstelling werkende stoffen

ISOSTACK 10TM
Een krachtige mix van 10 eiwitsoorten voor optimale voeding van je spieren. Zorgt tevens voor een verbeterde aminozuur-regulatie.

INTRASORBTM
Zorgt voor optimale interactie tussen de werkende stoffen in Mutant Mass.

VEXTRAGOTM
Dit complexe koolhydraat draagt bij aan de extreem snelle en efficiënte opname van alle andere koolhydraten in Mutant Mass. Naast dit houdt het ook het Glycogeen niveau hoog.

LIPOTHERMTM
Bevat sleutelingrediënten, waaronder CLA, MCT, Bernagie (Borage in het engels) en lijnzaadolie. CLA zorgt, net zoals MCT, voor vetverbranding, maar zorgt in combinatie met krachtsport voor toename in spiermassa. Het kruid Bernagie bevat Gamma-linolenic acid (GLA), wat werkt op de spijsvertering. Verder is het rijk aan MCT-olie, een vet dat ironisch genoeg bekend staat om zijn vetverbrandende werking.

2 reviews

7/10 sterren
 1. Jamie op zegt:

  Alle jongens op de sportschool gebruiken mutant mass en ik heb het ook een maand geleden gekocht. Ik wilde wat groeien en heb dan voor deze weightgainer gekozen. De smaak is lekker en ik ben al 3 kilo aangekomen.

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering