Coach Login

Mutant Pro - -

6/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie

Mutant Pro levert een complete samenstelling om je spieren van voeding en energie te voorzien.  Mutant Pro versterkt je spieren en hun herstel door er voor te zorgen dat je spieren zich langer in de spieropbouwende status bevinden, door ze langdurig te voorzien van een stabiele toevoer van proteïnen en aminozuren. Mutant Pro bevat maar liefst tien verschillende soorten proteïnen.

Het innemen van proteïnen uit verschillende bronnen, en dus verschillende aminozuren, verzekert dat je spieren constant toegang krijgen tot deze bouwstoffen, omdat elk proteïne zijn eigen opnamesnelheid heeft.

Naast proteïnen bevat Mutant Pro een uitgebalanceerde hoeveelheid goede vetten en vezels, om de aanvoer van proteïnen te ondersteunen. Omdat Mutant Pro het complete proces van aanvoer en verwerking optimaliseert, hoef jij je geen zorgen meer te maken over wanneer jij de shake inneemt! Mutant Pro zorgt er namelijk voor dat je nog tot tien uur na het innemen je spieren voorziet van hun voedingstoffen. Ideaal dus als je weet dat het nog een paar uur kan duren tot je volgende maaltijd, of voor het slapen gaan.

Ingrediënten en gebruik

Meng 66 gram met 250-300 ml melk of water.

1 portie bevat

 • 54 gram eiwitten
 • 11.4 gram BCAA’s
 • Meer dan 10 gram glutamine, glutamine precursoren

1 reviews

6/10 sterren
 1. Collin

  6/10 sterren

  Erg goede shake, je komt er niet te snel van aan en smaak is prima. Ga dit vaker kopen

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering