COACH LOGIN

Mutant Whey - -

6/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 34,50 BESTEL

Mutant whey is beter dan normale whey proteïne door de combinatie en formule in Mutant whey. Een orginele 5 stappen formule die het mogelijk maakt om nog harde te groeien. Tevens stimuleert Mutant Whey de stikstofrententie.

Door de 5 stage formule kan er op verschillende momenten de juiste aminozuren worden afgegeven voor optimaal herstel. Hierdoor kunnen de eiwitten efficiënter en beter worden opgenomen in je spieren. Hierdoor word elke eiwit optimaal benut. Tevens bevat Mutant Whey ook essentiële ingrediënten zoals BCAA’s en Glutamine.

Eigenschappen 

 • De essentiele 5 stage formule voor optimale spiermassa opbouw
 • DCC™  hier door boek je direct meer voor uit gang.
 • Nitroserum™  bekend op de markt als beste spier opbouwende eiwit
 • Stimuleert de mTOR en het proteïnesynthese proces
 • ongeveer 45 gram eiwitten per dosering
 • Bevat tevens veel essentiële BCAA’s en Glutamine
 • Overheerlijke shake

Samenstelling van Mutant Whey

Een veel betere formule dan andere eiwit supplementen, Mutant Whey is veel efficiënter om keiharde spiermassa an te komen.

Mutant Whey bevat Nitroserum™ deze vorm van eiwit zorgt voor een optimaler spieropbouw, behoud van je spieren en stimuleert de groeihormonen in je lichaam. Kijk je hebt ook isolaat dat is een snelle goede eiwit, maar Nitroserum wordt over een langere periode verteerd in je lichaam. Waardoor je een betere continue toevoer van aminozuren en eiwitten hebt voor je spieren. Tevens stimuleert Nitroserum de groeihormonen, dit heeft als oorzaak. Dat je spieren sterke en groter aanvoelen en ook zijn.

Tevens bevat het Micro Gefilterde Whey Proteine dit zijn eiwitten die snel kunnen worden opgenomen, maar waarin bijna haast geen lactose zit. Tevens tast dit niet je immuun systeem aan.

Whey Proteine Isolaat bevat weinig koolhydraten en word snel verteerd door je lichaam. De verhouding eiwitten is bij isolaat ook het hoogst van alle eiwitsoorten.

Actinos® bevordert het NO proces en geeft jou een heerlijke pomp, waardoor je bloedtoevoer toeneemt. Hierdoor kunnen de ingrediënten van Mutant Whey ook beter en sneller naar je spieren worden getransporteerd.

Dit alles wordt ontwikkeld en gemaakt in Canada in een speciale faciliteit, waar veel controles worden gehouden en alles dus van top kwaliteit is. Daarom is Mutant Whey van zeer hoge kwaliteit.

Aanbevolen 

Meng per serving 2 scheppen met 200-300 ml drank.

2 reviews

6/10 sterren
 1. Xavier

  6/10 sterren

  Voor mij de enige whey protein die je terugvindt tussen mijn supplementen !

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Marvin

  6/10 sterren

  Erg goede smaak.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering