Coach Login

Crack V3 Pre-Workout - -

7/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 24,90 BESTEL

Crack van Revolutions is een pre-workout dat door de aanwezigheid van 1.3 DMAA (oftewel, Geranamine) niet meer verkocht mag worden. Crack V3 was de 3rde generatie van dit supplement en had een uiterst aanwezige werking. Wij hadden geranamine al reeds getest en lees hieronder onze review.

Crack V3 Review

Revolutions heeft met Crack een supplement in de markt gezet waar andere pre-workouts het erg moeilijk door krijgen. Zowel qua samenstelling als werking is dit een supplement waar je veel sporters over zult horen. De beloofde werking is dat je door het gebruik energie en kracht gaat ervaren die je nog niet eerder hebt ervaren met als resultaat dat je door je barrieres gaat breken die je had. Daarbij worden concentratie, focus en uithoudingsvermogen verbeterd.

Samenstelling

Crack bestaat uit een aantal componenten, die weer bestaan uit verschillende ingredienten. Zo zijn er de volgende componenten te benoemen:
Creasorb Mix
Vaso Pump Mix
Rebuild Mix
Enduramax Mix
Methampheta Mix
Electroplenish Blend
Rapid Absorption Technology

Elke van deze componenten zijn weer verantwoordelijk voor hun eigen uitwerking. Zo is de creasorb mix samengesteld uit diverse soorten creatines, waardoor het ATP niveau stijgt in de spiercellen. Dit kan weer leiden tot meer energie in de spieren waardoor je meer uit je trainingen kunt halen. De creatines die je terug vindt in Crack zijn Di-Creatine Malaat, Creatine Gluconaat en CEE, oftewel Creatine Ethyl Ester. Geen goedkope keuze van Revolutions.

De Vaso Pump Mix is verantwoordelijk voor de pomp tijdens de training en de hoofdbestanddelen van deze mix zijn L-Arganine AKG en L-Ornithine. Hierdoor neemt de vaatverwijdende werking toe en kan er meer bloed naar de cellen gepompt worden. L-Arganine is daarnaast verantwoordelijk voor meer energie in de spieren waardoor er harder getraind kan worden.

De 3rde mix is de rebuild mix wat, de naam zegt het al, zorgt voor het herstel. De stoffen die hierin zitten zijn voornamelijk de aminozuren L-Leucine, L-Glutamine en L-Lysine. Deze aminozuren helpen niet alleen bij het herstel maar kunnen ook de werking van andere bestanddelen versterken.

De enduramax mix bestaat uit taurine en beta-alanine en helpen bij het uithoudingsvermogen. Evenals de 4de en 5de mix die ook het uithoudingsvermogen kunnen verbeteren.

Onze ervaringen met Crack

Crack is heftig. Erg heftig. Dit is een supplement dat zijn belofte nakomt. We namen het 30 minuten voordat we naar de gym gingen. Het smaakt erg vies, en is zeker niet lekker te noemen. Binnen het half uur hadden we opeens zoveel energie dat we niet meer stil konden zitten. In de sportschool merkten we dat naast energie ook uithoudingsvermogen en kracht en focus aanwezig waren. Wij gingen zo goed op dit supplement dat de nare smaak snel vergeten werd. Na een periode van 3 weken werd de werking wel minder. Op diverse fora lees je dat gebruikers van dit supplement een crash ervaarden. Dit hebben wij niet ervaren, maar de werking kan per gebruiker verschillen.

Voordelen
+ Erg krachtige pre-workout
+ Veel energie, pomp en focus
+ Krachttoename in de eerste week

Nadelen
– Smaak
– Werking wordt minder
– Gebruikers melden een crash na gebruik

2 reviews

7/10 sterren
 1. Bryce

  6/10 sterren

  Ik dacht dat Crack V3 Pre-Workout niet zou werken , maar na het ervaren waren de resultaten echt bijzonder goed. Ik koop nog vaker Crack V3 Pre-Workout

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. Michael

  8/10 sterren

  Crack werkt voor mij geweldig goed. Ik ben ectomorf en gebruik daarom ook maar 1,5 schep. Je traint je helemaal suf met dit supplement. Zelfs wanneer je klaar bent en je komt thuis heb je nog zin om iets te doen.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering