COACH LOGIN

Endo-Stim - - Testosteron booster

5/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 37,50 BESTEL

Een supplement dat zeer vaak besproken is op diverse fora en bodybuilding websites is Endo-Stim van Revolutions. Endo-Stim wordt vaak samen aangeboden in combinatie met Insu-Stim of Testo-Sting, van de gelijknamige producent. De belofte van Endo-Stim is dat het een stijging 200% van het groeihormoon in het lichaam realiseert. Dit groeihormoon staat natuurlijk voor meer spiergroei wat weer gunstig is voor bodybuilders. Maar werkt Endo-Stim van Revolutions echt?

Werking

Zoals aangegeven in de opening van deze post is Endo-Stim een product waar de werking van betwijfeld wordt. Dit is ook logisch als je kijkt naar wat de productenten beloven. De lijst is imens, een super supplement voor alles en iedereen. Een korte samenvatting: Endo-Stim belooft, meer spiermassa, verhoogt het ververlies, zorgt voor meer kracht en een grotere pump tijdens de trainingen. Klink niet verkeerd toch? Maar de lijst is langer: meer uithoudingsvermogen, sterkere en langere erecties, minder melkzuus, effectief bij het bestrijden van het ouderdomsproces en het helpt zelfs tegen rimpels. Oh ja en hadden we al gezegd dat het je testosteron spiegel met 200% verhoogt? Sounds too good to be true, right?

Too Good to be True

Een van de bekendste uitspraken gaat op voor dit supplement. “If it sounds too good to be true, it is too good to be true”. Zeker wanneer je kijkt naar de samenstelling van Endo-Stim.

Mucuna Pruriens extract
Safed Musli

Mucuna Pruriens extract

Mucuna Pruriens Extract is afkomstig van de klimplant genaamd de Mucuna Pruriens. Een andere benaming voor deze plant is de fluweelboon en deze plant wordt tegenwoordig gebruikt ter bestrijding van de ziekte van Parkinson. Waar het qua werking nog door veel medici betwijfeld wordt. Naast de toepassing bij de ziekte van Parkinson wordt deze plant ook gebruikt als afrodisiacum, wat weer kan leiden tot meer zin in seks.

Safed Musli

Een ander kruid in Endo-Stim dat ook als afrodisiacum wordt toegediend is het Indiase Chlorophytum borivilianum, ook wel bekend onder de naam Safed Musli. Indiase genezers gebruikten Safed Musli om de geslachtsdrift te stimuleren, maar er zijn naast de Chlorophytum borivilianum plant nog meer planten die gebruikt werden hiervoor en die onder de noemer Safed Musli worden geschaard. Uit een onderzoek dat werd uitgevoerd op ratten door Applied Nutriceuticals bleek dat Safed Musli de geslachtsdrift zeker kan verhogen. De werking op mensen is helaas niet getest. Daarnaast is er niet bekend wat dit verder voor uitwerking heeft op de testosteronspiegels  bij mensen.

Onze ervaring

Wij hebben Endo-Stim gedurende een periode van 2 maanden. We hebben de voorschriften aangehouden en op niet-trainingsdagen een capsule na het ontbijt en avondeten genomen. Op de trainingsdagen hebben we de 1 capsule na het ontbijt genomen, 2 capsules voordat we gingen trainen en 1 capsule voordat we gingen slapen. Over de werking kunnen we heel kort zijn: wij merkten niets. We hebben meerdere testosteron boosters getest, zoals je kunt lezen op de site, maar de werking van Endo-Stim is bij ons nagenoeg nul. De enige werking die wij echt merkten was een toename in slaperigheid. Maar de beloofde waslijst wat betreft werking van de producent bleef bij ons uit. Overigens hebben wij deze ervaring niet met alle supplementen van Revolutions. Zo zijn er voorbeelden te noemen, zoals Crack, waar we zeker enthousiast over zijn. Maar Endo-Stim is het niet voor ons.

Voordelen
– geen, duur slaapmiddel

Nadelen
– werkt bij ons niet

2 reviews

5/10 sterren
 1. Nick op zegt:

  Endo-Stim ! Fantastisch spul, gebruikt nu al ruim twee weken. Ik merk dat ik langer kan trainen en spieren blijven lang hard

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Werkt schitterend. Je wordt er geen kleerkast van maar je ziet toch duidelijk verschil. En voelt meer kracht ook. Kwil er nog kopen maar is blijkbaar nergens meer te krijgen:-s

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering