Coach Login

Hades - - Arginine

4/10 sterren
(1) | Schrijf een recensie
Body & Fit € 69,90 BESTEL
PerfectBody € 20,00 BESTEL
Bodylab € 49,90 BESTEL

Hades is een geweldig product waardoor je het maximale uit jezelf haalt! Het is een spieropbouwend product die je kan gebruiken wanneer je maar wilt. Doordat het slapende spiercellen wakker schudt groeien je spier harder en beter dan ooit tevoren. Het bevat een zodanige combinatie van ingrediënten dat er in zo’n kort mogelijke tijd, zoveel spiermassa op te bouwen als mogelijk is. Hierdoor ondervind je snel resultaat! IGF-1 is zo’n ingrediënt die je spiercellen wakker schudt, hierdoor krijg je echt fantastische resultaten. Hades is echt een uniek product waardoor je niet overbodig in de sportschool je tijd aan het verspillen bent.

Voordelen van Hades

 • Zeer compleet.
 • Razendsnel herstel.
 • Maakt slapende spiercellen wakker die nog nooit gebruikt zijn.
 • Ideaal om training plateaus te doorbreken.
 • Sneller meer keiharde spiermassa.
 • Verpakking gaat 1-3 maanden mee.
 • Geen zenuwachtig gevoel.
 • Onmiddellijke kracht toename.
 • Nooit meer een slechte training.
 • Voel en zie het verschil.
 • Urenlange pomp.
 • Direct meer kracht en uithoudingsvermogen.
 • Overheerlijke smaak.
 • Direct resultaat.

Werking

Hoe gaat Hades te werk? Hades werkt vooral door het stimuleren van ongebruikte spiercellen die aan normale spiercellen vast zitten (satelliet cellen). Als het lichaam meer kracht en/of spiermassa nodig heeft, dan kunnen deze satelliet cellen echt wakker geschud worden. De slapende cellen worden wakker geschud door een enorme verhoging van IGF-1, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Hades kan zo’n verhoging van de IGF-1 spiegel veroorzaken wat maar liefst 8 uur kan duren. Zo worden de ‘slapende’ spiercellen wakker geschud. Spieren worden niet alleen groter, er komen er ook meer bij!

IGF-1 is sterker dan testosteron of groeihormoon. IGF-1 is namelijk het sterkste spieropbouwende hormoon van het lichaam. IGF-1 staat voor Insuline Groei Factor 1. De opname van voedingsstoffen in het lichaam wordt geregeld door IGF-1. Eigenlijk laat IGF-1 je spieren weten dat ze via de voeding nieuwe spiermassa op moet bouwen. Na het innemen van Hades krijg je een pomp, een andere pomp als je bijvoorbeeld krijgt van Nitric Oxide producten. De gebruikers van Hades noemen dit een ‘anabolische pomp’. Wanneer je een anabolische pomp krijgt, is dit eigenlijk een signaal van het lichaam dat het wil groeien. De anabolische pomp zorgt ervoor dat er niet alleen bloed door je spieren stroomt, maar ook voedingsstoffen.

Resultaten

0-5 minuten: Laat Hades oplossen in water en drink deze op. Hades zal een vol gevoel in je buik geven. Dit is het eerste teken dat Hades direct aan het werk gaat.
15 minuten: Een lichte tinteling loopt over je hoofd en bovenlichaam
25 minuten: Je spieren beginnen “vol” te lopen met bloed en water. Het spieropbouwende proces gaat al van start.
30 minuten en daarna: Als je Hades voor de training hebt ingenomen, dan krijg je een pomp die anders aanvoelt. Ze noemen dit wel de ‘anabolische pomp’. Dit is een signaal van het lichaam om te groeien, je hebt het gevoel dat je sterker wordt in plaats van minder sterk.
Wanneer je Hades inneemt direct na de training, begint je eetlust toe te nemen na 1 á 2 uur. Dit is dus een signaal van het lichaam dat er meer voedingsstoffen nodig zijn om meer spiermassa op te bouwen. De dag na de training zal je meer honger hebben dan normaal, hieruit kun je opmaken dat je lichaam spiermassa opbouwt.

Waarom werkt Hades zo goed?

Voor de beste prestaties en de maximale spiergroei, geeft het lichaam signalen en hormonen af tijdens de training. Tijdens het trainen gebruikt je lichaam meerdere soorten energie en processen. Hades bevat 6 van deze versterkende en activerende Matrixen en processen:

Full Blown Carb
Dit ingrediënt is een met enzymen behandeld koolhydraat die een snelle werking kent. Zonder dit ingrediënt zou Hades minder goed kunnen werken, omdat de andere stoffen niet of moeilijk in de spiercellen kunnen komen.

Carnosine Matrix
Carnosine is een belangrijke energiebron voor sporters. Het geeft sporter ‘explosieve kracht’, dat is een korte en hele krachtige inspanning. Carnosine zorgt ook voor een hogere concentratie vocht in de spieren voor spiermassa opbouw en snellere kracht.
De maximale Carnosine spiegel wordt gerealiseerd door de volgende stoffen:
– Taurine: is een aminozuur die helpt bij het transport van voedingsstoffen naar de spieren, waardoor meer groei mogelijk is. Zorgt voor een grote pomp en helpt bij het herstel van de spieren.
– Beta-Alanine: Carnosine regelt de pH-waarde van onze spieren. Doordat Carnosine de pH-waarde regelt, wordt de opbouw van melkzuur beperkt, hierdoor kunnen de spieren nog sterker worden. Beta-Alanine stimuleert de opbouw van deze Carnosine in het lichaam. Beta-Alanine geeft een tintelend gevoel 15 minuten na inname.

Anabolic Pump Matrix
Stikstof Oxide en Nitric Oxide producten zijn producten die zorgen voor een grote ‘pomp’, daarom worden deze Stikstof Oxide en Nitric Oxide producten snel aan elkaar gelinkt. Maar Stikstof Oxide producten kan niet alleen zorgen voor een grote ‘pomp’, het kan veel meer. De bloedtoevoer naar de spieren wordt vergroot, zo kan er ook meer zuurstof in de spieren komen. Ook is er een snellere afbraak van melkzuur en andere prestatie verminderende stoffen en is er een grotere aanvoer van voedingsstoffen. De ‘anabolische pomp’ is de beste pomp. Deze ‘anabolische pomp’ neemt voedingsstoffen beter op in de spieren. De volgende stoffen zorgen hiervoor:

– L-Arginine Nitrate: Hades bevat een unieke Nitraat vorm van Arginine, Arginine is de belangrijkste grondstof voor Nitric Oxide. Arginine zorgt voor een sneller herstel, betere opname van eiwitten en koolhydraten in de spieren en zorgt voor een betere opname.

-L-Arginine Ethyl Ester: Arginine is gebonden aan Ester, hierdoor is een snellere en betere opname mogelijk.

– L-Citrulline: Een aminozuur dat voor een verhoogde stikstofproductie zorgt. L-Citrulline zorgt voor een beter uithoudingsvermogen en versterkt de werking van Arginine. Citrulline en Arginine werken beiden op een andere manier, waardoor een mooie combinatie ontstaat.

Anabolic Rush Matrix
Hades bevat 2 ingrediënten waardoor je motivatie en concentratie testosteron enorm om hoog knallen, namelijk de volgende 2:

– Horny Goat Weed (50% Icarin extract): Bij dit extract is wetenschappelijk bewezen dat het de testosteron spiegel fors kan laten stijgen. Deze stijging van testosteron zorgt voor een enorme ‘pomp’. Hades is een uniek en zeer intens extract wat het verschil kan maken.

Dit aminozuur gaat overtraining tegen, omdat geestelijke en lichamelijke vermoeidheid uit wordt gesteld, het verhoogt de concentratie, het gevoel dat je ‘gezond’ bent en de alertheid.

Vaso Expansion Matrix
Hades bevat 2 speciale ingrediënten waardoor het resultaat van de ‘anabolische pomp’ verlengt en versterkt wordt. Dit zijn de volgende 2 ingrediënten:

-Magnesium Tashinoate: Het is een Chinees kruid wat voor verlenging en versterking van de ‘anabolische pomp’ en andere ingrediënten van Hades. Het wordt in China al eeuwen gebruikt ten behoeve van de gezondheid.

-Glycociamine: Stimuleert de ATP-productie.

IGF-1 Signalling Matrix
Deze Matrix is het belangrijkste voor het supplement ‘Hades’. Deze Matrix bevat 2 stoffen, ze zijn beide zo hoog gedoseerd dat je lichaam direct na inname een forse hoeveelheid IGF-1 zal afgeven. Ook zijn de stoffen gepantenteerd. De werking van Hades wordt maar liefst 4 maal versterkt door de overige ingrediënten. Werkelijk waar een uniek product!

– Banaba Blad Extract (gestandaardiseerd voor Phellondrolon): Dit extract is een samenstelling die je nergens anders ziet, het is een versie van Insu-Stim maar dan sterker. Het extract zorgt voor een toename van IGF-1 die duidelijk voelbaar is. Het extract word maar op één plek ter wereld gemaakt in deze concentraties.

– Pycnogenol: Het is een gepatenteerd en zeldzaam ingrediënt die uit de schors van pijnbomen aan de Franse kust wordt gehaald. Pycnogenol stimuleert het omzettingsenzym eNOS waardoor het lichaam stikstof kan vormen uit Arginine. Het is goed te combineren met het Banaba blad extract. Deze mix is zo krachtig dat de IGF-1 spiegel omhoog schiet. Door de verhoging van deze IGF-1 spiegel vindt er veel opbouw van de spieren plaats. Bij Hades heeft elk ingrediënt een specifieke functie en ondersteunt het de werking van Hades in het algemeen. De ingrediënten van Hades bevatten de juiste wetenschappelijk bewezen dosering.

Voor wie is Hades?

Hades is een supplement voor de sporters die zoveel mogelijk spiermassa op willen bouwen in een zo kort mogelijke tijd.

Aanbevolen gebruik

Hades kan prima gecombineerd worden met pre-workout producten zoals Crack. Hades zorgt voor maximale spiergroei en maximale pomp. De dosering is als volgt: Meng 1 á 2 maatscheppen met een redelijke hoeveelheid water, en neem dit voor, tijdens of na de training.

Wil je alle potentie uit jezelf halen? Dan zal je de maximale dosering van 2,5 maatscheppen moeten drinken voor de training. Weeg je minder dan 80 kg, dan heb je aan 1 á 2 maatscheppen. Neem Hades voor de training en alleen op de dagen dat je ook daadwerkelijk traint. Het verschilt per persoon wat je het fijnst vind, dus drink Hades 30 minuten voor de training, of direct na de training. Als je Hades voor de training neemt, wacht dan 30 minuten voor het nemen van een eiwit shake, Hades vervangt de eiwit shake als je het direct na de training neemt.

Combinaties

Hades is een product van Revolutions, en kan dus prima gecombineerd worden met andere producten van Revolutions, de best combinaties van Hades zijn die met Testo-Sting en Crack. Crack moet alleen voor de training in worden genomen en Testo-Sting kan 3 keer per dag worden ingenomen. De resultaten zullen flink verbeteren door deze stack (de OMG Stack). Bijna elk product valt te combineren met Hades, zoals: Eiwitten, Creatine, Pre-workouts, Beta-Alanine en BCAA’s etc.

1 reviews

4/10 sterren
 1. Hunter

  4/10 sterren

  Doet het aardig. Ben er niet heel enthousiast over. Misschien komt dat nog.

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

 2. timmy

  0/10 sterren

  we hebben een nieuwe crack V3 nodig

  Resultaat

  Prijs

  Smaak

  Werking

  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering