COACH LOGIN

Humanobol - - Testosteron booster

6/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Bodylab € 34,95 BESTEL

Het is nodig om een maximale hormoonspiegels te hebben wil men meer spieren, snelheid en kracht opbouwen. Humanobol is een middel dat alle lichaamseigen hormonen tot enorme hoogten brengt. Ook verlaagt Humanobol de cortisolspiegels.

Dat betekent snellere en meer spieropbouw, maar ook minder spierafbraak!

Humanobol is een natuurlijke anabolica zonder enige bijwerkingen. Het leidt tot 83% meer testosteron in het lichaam! Het is een eiwitachtig extract (Humanoforte) dat het groeihormoon en IGF-1 drastisch verhoogt.

Een ongekend snelle groei is het resultaat van het gebruik van Humanobol. Het is een natuurlijk proces waardoor dit supplement geen bijwerkingen heeft. Het lichaam blijft in evenwicht en produceert volgens een natuurlijk proces meer spiermassa.

Niet alleen testosteron zorgt voor meer spiergroei. Ook IGF-1 is een – misschien wel krachtiger – hormoon dat de spiergroei beinvloedt. Hoe huidige professionele bodybuilders eruit zien is het werk van het IGF-1 hormoon. Nu is het met behulp van Humanobol ook voor u mogelijk de eigen productie van dit hormoon te verhogen.

Humanobol verlaagt zoals gezegd dus ook de cortisolspiegel. Cortisol is een grote beperkende factor bij de spiergroei. Door middel van het verlagen van de cortisolspiegel is het mogelijk de spiergroei te vergroten. Tevens kunnen oxidanten de spiergroei stoppen. Humanobol gaat de oxidanten tegen en zorgt ervoor dat de spiergroei hierdoor niet langer belemmerd wordt.

Dit supplement helpt ook de slaap te verbeteren! U zal dieper en beter kunnen slapen. Dit zal leiden tot een beter herstel van de trainingen.

Waarom is Humanobol zo bijzonder?

De stoffen waaruit Humanobol wordt verkregen komen uit kippenembryo’s. Deze peptiden zeggen tegen het lichaam dat er meer hormonen moeten worden aangemaakt. Dit is een natuurlijke manier en compleet veilig.

Voor Humanobol was het vermeerderen van de hormonen alleen mogelijk met illegale injecties. Dit product maakt een einde aan peperdure injecties en geeft u de mogelijkehid enorme hoeveelheden hormonen te produceren. Aan dit product zijn geen bijwerkingen verbonden. Het is dus veel veiliger dan het inspuiten van synthetische hormonen. Het is effectief voor mannen en vrouwen, jong en oud. Met Humanobol bouw je kracht en spiermassa op, en verlies je vet.

Onderzoeken en prijzen

–          In 1998 heeft Humanoforte de Zilveren Prijs ontvangen van de Europese Medische onderzoekscommissie voor nieuwe technologie. Deze commissie heeft Humanovar zeer uitgebreid onderzocht en getest.

–          Verscheidene onderzoeken hebben aangetoond dat Humanoforte een toename van maar liefst 72% veroorzaakte op de beschermende anti-oxidanten. Ook kwam uit het onderzoek voort dat de stresshormonen met 85% afnamen.

–          Het is klinisch bewezen dat Humanoforte zorgt voor een testosterontoename van maar liefst 83%!

–          Het libido neemt toe met wel 68%, bij zowel vrouwen als mannen. Mannen begonnen meer spermacellen op te bouwen, en vrouwen kregen later een menopauze.

–          83% van een groep onderzochte mensen met ernstig overgewicht verloor 10 kilo vet in 3 maanden tijd! Dit verloren ze zonder enige dieet of sport.

–          72% van alle onderzochte personen ondervonden een betere slaap en gemoedstoestand met Humanoforte.

FAQ

Is Humanobol een hormoon?

Nee. Het komt natuurlijk voor in kippenembryo’s. Humanobol is een verzamelnaam voor een groep oligo-peptiden.

Is Humanobol ongezond?

Nee. Humanobol heeft zeer positieve effecten op het lichaam. Het is zelfs gezonden, en al helemaal voor sporters!

Kan Humanobol altijd worden ingenomen? Door het hele jaar heen?

Ja. Na enkele maanden gebruik kunnen de effecten zelfs vergroten!

Staat Humanobol op de dopinglijst?

Nee. Humanobol wordt toegestaan. Het bevat nul bestanddelen die kunnen leiden tot een positieve test.

2 reviews

6/10 sterren
 1. Ik dacht dat Humanobol niet effectief zou zijn , las het ook op veel fora. Maar nu ben ik toch wel benieuwd wat het voor mij kan doen. Iemand tips waar je dit het beste mee kunt stacken?

  7/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering