COACH LOGIN

Testo-Sting - -

5/10 sterren
(2) | Schrijf een recensie
Bodylab € 49,90 BESTEL

Zoek jij een product dat je kracht laat toenemen en je spier het meest laat opbouwen, dan is Testo-Sting van Revolutions zeker iets voor jou. Testo-Sting biedt jou alle voordelen van anabolica zonder de nadelen. Dus niet met al die nare bijwerkingen maar wel de keiharde pomp, ontzettende spiermassa toename en extreme toename in kracht. Tevens zorgt Testo-Sting ervoor dat je geen terugval na de kuur zult krijgen, maar je zult de voordelen nog steeds merken na de tijd.

De voordelen van Testo-Sting

 • Extreme toename van spiermassa en kracht
 • Bijvoorbeeld veel meer bankdrukken in een paar weken
 • Verlies vet, maar bouw spiermassa tegelijk op
 • Ongelofelijke harde pomp in je spieren
 • Toename positieve gevoel van agressie
 • Niet te maken met een “testosteron booster”
 • Heerlijk euforisch gevoel in je hoofd
 • Keiharde pomps die tot dagen kunnen blijven
 • Geen terugval
 • Geen nakuur nodig en blijvende resultaten
 • Niet hormonaal
 • Geen doping

Werking Testo-Sting

Wat kan jij van het product van Revolutions verwachten(fase duurt ongeveer een week):

1e fase: Door Testo-Sting zullen jouw trainingen veel gemakkelijker en lekker gaan, je zal voelbare effecten absoluut beleven.

2e fase: In fase 2 zal je lichaam zich gaan verkeren in een perfecte anabolische fase. De spieren worden extreem dikker en groter, ook zorgt de anabolische fase ervoor dat je spieren sneller en beter herstellen. Tijdens de trainingen zul je ook merken dat je kracht veel meer toe neemt.

3e fase: De anabolische processen zijn nu helemaal geactiveerd, de testers van dit prachtige product geven aan dat zij in fase 3 zeer duidelijk de voordelen merken. Nu worden de echte resultaten ook goed zichtbaar. Je kracht is ook nog extra toegenomen en je trainingen gaan nog lekkerder.

4e fase: Je loopt de hele dag met een heerlijk opgepompt gevoel, alles wat onmogelijk leek is nu haalbaar. Je vestigt met gemak nieuwe records. In fase 4 krijg je de neiging om je spieren continue aan te spannen, doordat je lichaam helemaal op volle toeren draait. Het is in de fase belangrijk dat je nu voldoende eet om je spieren dat te geven wat ze nodig hebben om zo hard te groeien.

Fase 5: Dit zijn de laatste weken (vanaf 5 tot en met week 12) zul je echte grote resultaten boeken, de resultaten blijven en zullen zelfs nog toenemen in deze periode.

Voor wie is Testo-Sting?

Iedereen die extreem snel ongelofelijk veel spiermassa wil opbouwen en meer kracht wil krijgen is bij Revolutions aan het goede adres voor Testo-Sting. Testo-Sting bevat geen hormonen en kan dus prima worden gebruikt voor sporters die worden getest op doping. Door de unieke eigenschappen die Testo-Sting bevat komt Testo-Sting perfect tot zijn macht bij sporters die enorme massa en kracht willen opbouwen. Echter moet hier wel extra bij worden gegeten om de maximale resultaten te behalen.

Combinaties Testo-Sting

Je kunt Test-Sting goed combineren met bijvoorbeeld Crack van Revolutions voor je workout. Voor na de workout heeft Revolutions een hele goede eiwit Shake’s bijvoorbeeld Whey-Shake of Super Protein. Als je dit neemt na de training stimuleert dit je spiergroei nog meer. Deze stack zal je resultaten optimaliseren.

Voor optimale resultaten kun je Testo-Sting combineren met Insu-Stim en/of Endo-Stim. Hierdoor krijgen alle anabolische processen een optimale werking en zorg je dat je de maximale resultaten behaald. De combinatie die net werd genoemd zorgt voor een ongelofelijke toename van kracht en spieren. En een ongekende pomp.

2 reviews

5/10 sterren
 1. Alex op zegt:

  Ben nu met mijn 2e week bezig en merk niet echt veel verandering.

  Denk wel dat ik iets sterker ben maar daar houd het mee op.

  5/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering
 2. Lesley op zegt:

  Testo-Sting ! Erg goed! Het verschil begin je echt te merken na een week.

  6/10 sterren
  Resultaat
  Prijs
  Smaak
  Werking
  Waardering

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering