COACH LOGIN

100% Beef Concentrate 1 kg - - Eiwitshakes

100% Beef Concentrate haalt de eiwitten niet uit kip, maar zorgt ervoor dat de eiwitten uit rundvlees worden gehaald. De producten van dit supplement, SCITEC hebben hun best gedaan om een eiwit poeder te creëren van eiwitten afkomstig van rundvlees. Dit, omdat zij er van overtuigd waren dat eiwitten uit rundvlees beter voor je is dan eiwitten uit kip.

100% Beef Concentrate formule

100% Beef Concentrate is een volwaardige formule bestaand uit gehydrolyseerd rundvlees peptide eiwit, wat afkomstig is van rund. Door samenstellingen van dit supplement 100% zal de vertering en absorptie van de eiwitten van sneller gaan. Zoals je ook kunt zien aan het aminozuurprofiel is de Beef Concentrate is een 100% natuurlijk product. Het is enzymatisch gehydrolyseerd. Hierdoor zal de 100% Beef Concentrate een zeer compleet supplement.

Ingredienten

100% Beef Concentrate bevat o.a. de volgende ingredienten: Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Fenylalanine, Thereonine, Tryptofaan en Valine.Voor iedereen die lactose intolerant is of een melk allergie heeft is dit ook ideale uitkomst, om toch gebruik te kunnen maken van eiwit shakes. Ook is het handig om te noemen dat 100% Beef Concentrate geen creatine bevat, zo kun je creatine cyclus heel gemakkelijk zelf bepalen en kun je deze 100% Beef Concentrate het hele jaar door gebruiken.

Plaats een reactie

Resultaat
Prijs
Smaak
Werking
Waardering