Achmea Health Center Hoogeveen

Duymaer van twistweg 6
7909CB Hoogeveen

Achmea Health Center Hoogeveen

Duymaer van twistweg 6
7909CB Hoogeveen

Achmea Health Center Hoogeveen

Achmea Health Center Hoogeveen is onderdeel van het grote luxe fitness keten Achmea Health Center. Die ontzettend veel verschillende sportscholen verspreid door heel Nederland heeft zitten. 

Waaronder dus eentje in Hoogeveen. Bij Achmea Health Center Hoogeveen kun je heerlijk trainen, of je nu meedoet aan een groepsles, aan de gewichten hangt of dat je bijvoorbeeld een half uurtje gaat roeien. Er is altijd voldoende begeleiding aanwezig in de fitnesszaal dus mocht je vragen hebben dan kan je altijd bij een van de medewerkers terecht.

Achmea Health Center Hoogeveen zit aan de Duymaer van Twistweg 6 in Hoogveen. En faciliteert overigens ook een sauna voor haar leden om even lekker uit te zweten. 

Voordat je een pakket bij Achmea Health Center Hoogeveen besteld bij Achmea Health Center (geen abonnement maar pakket). Dan is het aan te raden om eerst even bij je zorgverzekering te informeren of je niet toevallig korting krijgt wanneer je bij Achmea Health Center Hoogeveen gaat sporten. Er zijn namelijk sommige instanties die je korting geven.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi√ęne
Wellness