Achmea Health Center Leeuwarden

Tijsmaweg 4
8924JP Leeuwarden

Achmea Health Center Leeuwarden

Tijsmaweg 4
8924JP Leeuwarden

Achmea Health Center Leeuwarden, een sportschool die goed aangeschreven staat in Leeuwarden vooral door haar luxe. Ook zijn ze erg breed geori├źnteerd als het gaat om sport en ontspanning. Iets bijzonders aan deze sportschool is dat ze werken met pakketten en niet met irritante jaarcontracten.

Het aanbod van Leeuwarden Achmea Health Center

Het is een erge luxe sportschool met veel moderne apparaten waar je helemaal je gang kan gaan. Ook kan je helemaal je gang gaan in groepsverband met veel verschillende trainingen. Er lopen daarnaast ook goede deskundige coaches rond die op elk moment willen helpen.

Ontspanning

Even genieten na het sporten van wat rust, Achmea Health Center Leeuwarden heeft hier zekere de mogelijkheden voor in de vorm van een warm spabad, sauna’s of een Turks stoombad. Ook kan sporten ontspannen samen gaan in het grote zwembad wat deze sportschool heeft.

Een proefles

Het is hier mogelijk om gratis gebruik te maken van een vrijblijvende proefles, wanneer je op de site van deze sportschool je gegevens invult zullen ze je bellen voor een afspraak. Hier kan je dan ook meer informatie verkrijgen.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi├źne
Wellness