Achmea Health Center Loosdrecht

Industrieweg 10
1231KH Loosdrecht

Achmea Health Center Loosdrecht

Industrieweg 10
1231KH Loosdrecht

Achmea Health Center Loosdrecht

Achmea Health Center Loosdrecht staat voor een club die gezellig wilt zijn, waar sporten erg leuk wordt gemaakt waardoor jij je motivatie makkelijker kan vinden. Ze beweren een huiskamergevoel te hebben en dat is dan ook een van hun speerpunten, dit kun je uiteraard voor jezelf beslissen.

Het aanbod

Deskundige instructeurs staan altijd voor je klaar om je persoonlijke doelen dichter bij te brengen. Ze stellen voor jou pakket samen zodat jij jouw doelen kan bereiken. Groepslessen zijn er in grote aantallen en je kan deze “joinen” zonder afspraak, daarnaast kan je natuurlijk ook individueel trainen op de vele apparaten die staan. Wanneer je wilt sporten in de vorm van een spel hebben ze tennis -, squash- of badmintonbanen.

Wanneer je na het sporten wilt ontspannen kan dit in de suana of in de bar. Heerlijk om even gezellig samen met je mede sporters uit te rusten van je wel verdiende rust.

Benieuwd naar de sportschool en de sfeer, dan kan je een afspraak maken voor een gratis proefles. Deze is trouwens geheel vrijblijvend.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness