Achmea Health Center Zaandam

Mahoniehout 3
1507 ED Zaandam

Achmea Health Center Zaandam

Mahoniehout 3
1507 ED Zaandam

Achmea Health Center Zaandam

Op zoek naar een mooie ruimte en sportschool om aan je doelen te werken? Het aanbod van Achmea Health Center Zaandam is zeer divers.

Aan de Mahoniehout 3 in Zaamdam bevindt zich deze vestiging van Achmea Health Center. Deze grote fitness keten biedt door heel Nederland. De sportscholen van Achmea Health Center bieden buiten de standaard sportfaciliteiten als een fitnesszaal en groepslessen vaak net iets meer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sauna of een stoombad.

Achmea Health Center Zaandam beschikt in dit geval over een heerlijke Finse sauna om na je training heerlijk in te kunnen relaxen.

Je bent zelf helemaal vrij om te kiezen hoe je sport bij Achmea Health Center Zaandam. Of je nu in een groep aan een groepsles mee wilt doen. Of dat je zelfstandig lekker aan de gewichten wil hangen of dat je door een persoonlijke trainer wordt gemotiveerd om tot het gaatje te gaan. Je bepaalt dit zelf.

Achmea Health Center Zaandam heet je graag van harte welkom in deze sportschool of in een andere vestiging van de Achmea Health Centers.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi√ęne
Wellness