All Active

Folkert Elsingastraat 38
3067 NW Rotterdam

All Active

Folkert Elsingastraat 38
3067 NW Rotterdam

All active is een sportschool die een erg gevarieerd aanbod heeft we zullen hieronder hier een deel van behandelen.Ā All Active is gevestigd op de Folkert Elsingastraat 38, 3067 NW, dit is een uitstekend bereikbare locatie in Rotterdam.

Werkgerelateerd sporten.

Deze sportschool is gespecialiseerd om te werken met werkgerelateerde aandoeningen, hierbij kijken deskundige tijdens training naar de oorzaak van verzuim of ze kijken naar het ontstaan/dreigen van verzuim. Ze doen ook werkplekanalyses waarbij ze kijken naar gedrag, bewustwording en vitaliteit.

Sporten voor 40+

All active is ook zeer geschikt voor 40 plussers, want hiervoor hebben ze speciale uitgebreide keuringen en individuele programma’s die erg geschikt zijn voor mensen ouder dan 40 jaar. Zo kun je op een gezonde en goede manier werken aan je conditie.

Mensen met fysieke problemen die een uitkeringen hebben of een door hun beperking niet goed hun werk kunnen uitoefen zijn hier op de goede plek. Ze weten hier veel van en kunnen hierin veel hulp bieden. All Active kijkt naar deze “problemen” op een andere manier dan veel andere deskundige en kiest voor een multidisciplinaire aanpak.

Persoonlijke programma’s

All Active biedt veel verschillende programma’s aan en ook wanneer je al een medisch programma volgt zorgt All Active dat jouw programma hierop aansluit. Zo kun je dus op maat goed sporten ook wanneer je al medische ondersteuning ergens anders ontvangt. Ook wordt er veel samen gewerkt, zo hebben ze een diĆ«tiste en een psycholoog om zo voor elk probleem een succesvol en duurzame oplossing voor jou te hebben.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiƫne
Wellness