Anytime Fitness Gulpen

Nieuwstraat 8-10
6271 AZ Gulpen

Anytime Fitness Gulpen

Nieuwstraat 8-10
6271 AZ Gulpen

Anytime Fitness Gulpen

Anytime Fitness grootste internationale sportschool

Je kan deze sportschool overal vinden maar hier in Gulpen is er ook een. Het is een sportschool waar je de mogelijkheid krijgt om elke dag te sporten. Het is gelegen aan de Nieuwstraat 8-10, een goede locatie in Gulpen.

Wanneer er personeel is, wil deze je altijd advies geven en ondersteunen. De tijden dat er personeel aanwezig geven we hieronder:

• maandag t/m zaterdag 9:00 tot 12:00
• maandag 18:00 tot 21:00
• dinsdag 18:00 tot 21:00
• woensdag 16:00 tot 21:00
• donderdag 18:00 tot 21:00

Een bijzonder concept dat een sportschool elke dag open is, dus je hoeft je levenstijl niet aan te passen om te sporten. Deze keer veranderd de sportschool voor jou, op een hele flexibele manier! Je kan elk moment van de dag in met je eigen sleutel, dag in dag uit.

Ook heeft deze sportschool een goede prijs/kwaliteit verhouding want het kost niet veel maar je hebt er wel goede apparatuur en ondersteuning bij. Zo heb je dus echt waar voor je geld.

Anytime Fitness Gulpen heeft vel voorziening voor je, zo kan je altijd je eigen programma volgen en ze zijn altijd up-to-date met hun ontwikkelingen. Als het gaat om free weight , kracht en cardio apparatuur zorgen ze altijd voor genoeg mogelijkheden.

Wanneer je lid bent van deze sportschool kan je in elke sportschool van Anytime Fitness terecht, zelfs in het buitenland.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness