Anytime Fitness Maastricht

Raadhuisstraat 4
6226 GM Maastircht

Anytime Fitness Maastricht

Raadhuisstraat 4
6226 GM Maastircht

Anytime Fitness Maastricht

Anytime Fitness Maastricht een vrij bijzondere sportschool omdat deze elke dag in het jaar 24 uur open is. Het is in de wereld ook de snelst groeiende franchise keten. Dat betekend dat de formule vrij goed werkt. Wanneer je ook ’s nachts wil sporten is deze sportschool ideaal, maar ook wanneer je gewoon overdag wil sporten zorgt het voor kwaliteitsservice met een een professioneel team. Wanneer er geen personeel aanwezig is kan je “gewoon” met je persoonlijke sleutel naar binnen.

 

Tijden wanneer personeel aanwezig is in Anytime Fitness Maastricht:

• Maandag t/m zondag 09:00 tot 12:00
• Maandag 16:00 tot 21:00
• Dinsdag 16:00 tot 21:00
• Woensdag 16:00 tot 21:00
• Donderdag 18:00 tot 21:00
• Vrijdag 18:00 tot 21:00

Voorzieningen

Het is verder een sportschool die vooral door de openingstijden bekend is maar eigenlijk nog veel meer te bieden heeft. Zo hebben ze altijd een goed team wat je professioneel advies op maat geeft en wanneer je nieuw lid wordt krijg je gratis een persoonlijk fitness startprogramma. Ook de voorziening zijn er goed en zul je er eigenlijk altijd nieuwe apparatuur vinden omdat ze telkens mee gaan in de snel gaande technologie. Ze blijven ook goed bij met nieuwe trainingsmanieren en dat zie je in de opbouw en het advies van het team.

Wanneer je lid wordt van Anytime Fitness Maastricht heb je niet alleen de mogelijkheid om hier te sporten maar kan dat over al in de wereld bij elke Anytime sportschool.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness