Anytime Fitness Susteren

Marktstraat 2a
6114 HS Susteren

Anytime Fitness Susteren

Marktstraat 2a
6114 HS Susteren

Anytime Fitness Susteren

Anytime Fitness Susteren wil haar sporters graag helpen om hen op een functionele manier te laten trainen. De sportschool zit aan de Marktstraat nummer 2. Je kan bij Anytime Fitness Susteren om uit te proberen gebruik maken van een soort proef periode pas. Je kan dan gratis en vrijblijvend voor 7 dagen Anytime Fitness Susteren uitproberen.

Anytime Fitness Susteren fitness hanteert net zoals alle andere locatie’s van¬†Anytime Fitness het 24/7 concept. Ze zijn dus nooit dicht en je kan er dus altijd terecht voor je trainingen. Er is niet 24 uur per dag iemand aanwezig die je tips en uitleg kan geven maar in de ochtend en avonduren is er vaak wel iemand aanwezig om je eventueel te helpen.

Anytime Fitness Susteren is een franchise van het grote keten Anytime Fitness. Wanneer jij dus een lidmaatschap hebt bij een van de vestigingen kan je in alle andere vestigingen ook gewoon onbeperkt sporten. En het goede nieuws is dat er meer dan duizend sportscholen verspreid over de hele wereld beschikbaar zijn.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi√ęne
Wellness