COACH LOGIN

Avalon Fitcentre

St. Hubertusstraat 2
6531 LB Nijmegen

Avalon Fitcentre

St. Hubertusstraat 2
6531 LB Nijmegen

Avalon Fitcentre richt zich vooral op virtuele groepslessen. Daarom kunnen ze het sporten ook voor een voordelige prijs aanbieden. Je kan altijd terecht voor groepslessen bij Avalon Fitcentre. En je hebt ook nog eens keuze tussen veel verschillende lessen.

Avalon Fitcentre hanteert zeer ruime openingstijden zodat wanneer je maar wilt kan sporten.

Er zijn twee vestigingen op dit moment van Avalon Fitcentre eentje in Duiven en eentje in Nijmegen. De sportschool in Nijmegen gaan we op deze pagina verder op in en zie kan je ook de gegevens van zien.

Het Avalon Fitcentre in Nijmegen is gevestigd aan de St. Hubertusstraat 2. Woon je in de buurt en zoek je een sportschool met een laag tarief? Dan is dit sportcentrum zeker te overwegen. Je kan bij Avalon Fitcentre gebruik maken van een gratis dagkaart om het eens een keer uit te proberen.

0 reviews

 1. Ruime keuze aan activiteiten omdat er veel verschillende ruimtes zijn (voormalig school gebouw). Vooral de nieuwe cross-fitness baan is geweldig. Lijkt op een ouderwets trim parcours, maar dan binnen. Relaxte atmosfeer waar mensen elkaar helpen. Ook fysiotherapie is aanwezig. Handig als je blssures hebt of pijntjes.

  9/10 sterren
  Toestellen
  Groepslessen
  Vriendelijkheid
  Prijs
  Bereikbaarheid
  Openingstijden
  Hygiëne
  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness