Basic Fit Alkmaar

Terborchlaan 299
1816 MH Alkmaar
5/10 sterren

Basic Fit Alkmaar

5/10 sterren
Terborchlaan 299
1816 MH Alkmaar

Basic Fit Alkmaar

Waar vind je Basic-Fit Alkmaar ?

De locatie van Basic-Fit Alkmaar is aan de Terbochlaan 299 (1816 MH). Een prima locatie als je kijkt naar bereikbaarheid. Naast de sportschool is een grote parkeerplaats gelegen, die gratis te gebruiken is. Met het openbaar vervoer komt u ook makkelijk op deze locatie.

Live groepslessen bij Basic-Fit Alkmaar

 

Bij elk filiaal van Basic-Fit kunt u rekenen op virtuele groepslessen. Bij Basic-Fit krijgt u ook de mogelijkheid om live groepslessen te volgen. Voor een klein extra bedrag per maand zou u gezellig samen met een groep kunnen sporten. Het pakket voor groepslessen kost bij Basic-Fit Alkmaar maar € 5,95 extra.

Voorzieningen van Basic-Fit Alkmaar

 • Iedereen binnen het gezin kan op dezelfde pas sporten
 • Met een lidmaatschap van Basic-Fit kunt u bij alles 80 vestigingen sporten
 • Virtuele groepslessen en vitruele indoor fietsen (gratis)
 • Douches en lockers (gratis)
 • Live groepslessen (extra € 5,95 per maand)
 • Appartatuur van TechnoGym of Life Fitness
 • Lidmaatschap van slechts € 15,95 per maand

 

Doelgroep van Basic-Fit Alkmaar?

De aanwezige in onze sportschool zijn van alle verschillende leefdtijden, waarbij mannen en vrouwen door elkaar sporten en ook beginners en gevorderden gezellig door elkaar sporten. Kortom jij voelt je er zeker thuis! Je bent er altijd welkom om even naar binnen te lopen.

4 reviews

5/10 sterren
 1. Bas

  7/10 sterren

  Ik train al een tijdje om mee te doen aan bodybuilding wedstrijden. Omdat ik daarvoor zware gewichten nodig heb vallen de meeste ketens af. Gelukkig niet bij Basic Fit in Alkmaar. Vrije gewichten hebben ze tot 26KG, dit is echter per vestiging een beetje verschillend. In alkmaar gaan ze bijvoorbeeld tot 32 of nog een treetje zwaarder.

  Verder hebben ze voor bijna iedere spiergroep de bekende apparaten, in meerdere uitvoeringen!

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

 2. Frank de Bruin

  5/10 sterren

  Oke sportschool
  Om de een of andere reden heeft men altijd een paar grote televisies aanstaan met vrijwel altijd praatprogramma’s zonder geluid en ondertiteling of programma’s over bigfoot, waaronder ‘Finding Bigfoot’ en ‘Mountain Monsters.’

  Ook draait men hele slechte muziek

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

 3. RJ

  4/10 sterren

  Beneden staan exact dezelfde machines als beneden waaruit je kan concluderen dat ze graag veel mensen in d eclub willen hebben alleen is dit nooit het geval, waarom dan niet meer verschillende soorten machines, de dumbels mgaan tot 40kg bij bijv biggym is dit 50 kg, er loopt een hele ploeg personeel in het rond met een clubmanager die zichzelf nogal belangerijk vind maar geen affiniteit heeft met de fitness sport en zich constant over hard bij haar collegas en klanten loopt te klagen als iemand een kreet uit bij een one rep benchpress of deadlift, ze snapt niet waarom mensen dat doen en beschouwd het als ongewenst ( ze is de weg kwijt). Onder de gewichten van de apps ligt een laag stof waar je niet goed van word, de airco drupt in je gezicht als je eronder een oefening zit te doen. Er loopt daar een oudere personal trainer in het rond die mensen ipv fit helpt te worden je klaar maakt voor een behandeling fysiotherapy, er zit daar een klein mannetjhe die dor moet gaan als gastheer maar daar zit omdat hij graag naar mannen wil kijken….het is net een soort soap daar serieus.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

 4. Frank de Bruin

  4/10 sterren

  Lang was ik tevreden over deze sportschool. Ik heb er vier jaar met plezier getraind. De laatste tijd ben ik me echter steeds meer gaan ergeren aan het personeel, dat zich onprofessioneel gedraagt en irritant aanwezig is. Zo is er een dame, die constant loopt te klooien met personeel en vrienden, speelt met apparatuur en non-stop keihard aan het lachen en gieren is. Ze lijkt vooral uit op aandacht en sex. Een andere jongen geeft geen normale antwoorden op vragen en is vooral druk bezig met kletsen met vrienden en nummertjes scoren van onzekere meisjes. Het personeel is totaal ongemotiveerd en kijkt er vooral naar uit zo snel mogelijk weer naar huis te gaan. Daarom hoor je als antwoord op een vraag meestal: ‘Daar ga ik niet over’, ‘Dat kan niet’, ‘Dat mag niet’ of ‘Dat weet ik niet’. Dat gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel blijkt ook wel uit het feit dat er constant praatprogramma’s worden uitgezonden zonder geluid en ondertiteling; het personeel heeft het niet eens door omdat het druk bezig is met kletsen of op de telefoon spelletjes spelen. Er is een omroepsysteem dat veel te luid is en iedereen irriteert. Het personeel zegt alleen dat ze er niks aan kunnen doen. Ik kon niet meer lekker sporten, aangezien er constant personeel aan het klooien en gieren was of een omroepsysteem keihard in mijn oor toeterde. Hier moet gewoon een manager aangesteld worden die dit afstraft. Ondertussen heb ik mijn abonnement opgezegd,

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiëne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness