Basic-Fit Ede Peppelensteeg

Peppelensteeg 1-C
6715CV Ede

Basic-Fit Ede Peppelensteeg

Peppelensteeg 1-C
6715CV Ede

Basic-Fit Ede Peppelensteeg

In totaal zijn er op dit moment 2 vestigingen van Basic-Fit in Ede. Maar het goede nieuws voor drukke mensen is dat deze vestiging het concept van 34/7 hanteert.

Basic-Fit Ede Peppelensteeg is doordeweeks ook in de nachten open en ter beschikking voor jou om te sporten. Zeker weten handig als je bijvoorbeeld in een ploegendienst werkt of wanneer je een echt nachtbraker bent. In de weekende is de sportschool echter niet 24 uur lang geopend voor haar leden.

Het adres van Basic-Fit Ede Peppelensteeg is Peppelensteeg 1-C in Ede. Je kan er simpel en gratis voor de deur parkeren. Het gebouw bevindt zich vlak naast de sporthal De Peppel.

0 reviews

 1. J.H.Oostveen

  9/10 sterren

  Wij zijn over het algemeen zeer tevreden over het concept en wat Basic-fit bied voor zijn prijs. Maar mijn echtgenote ging vanmorgen voor de X-co virtuele lessen
  Toen zij daar aankwam om 08.55uur stond het personeel buiten te roken. Zij moest door de rookwalm heen om binnen te komen. Zij waren in eerste instantie niet herkenbaar als personeel. Ook achter de balie niet. Droegen geen trainingsbroeken, maar gescheurde spijkerbroeken en hielden hun priv├ę jassen aan. Niet representatief. Ook moest mijn echtgenote wachten totdat de dames waren uitgerookt om de X-co-bus te ontvangen en kreeg zij ook nog de verkeerde bus (Burn-bus) mee.
  Al met al buitengewoon onprofessioneel gedrag.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi├źne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi├źne
Wellness