COACH LOGIN

Basic-Fit Hoofddorp J.C. Beetslaan

Beetslaan 155
2131 AL Hoofddorp
BasicFit Hoofddorp

Basic-Fit Hoofddorp J.C. Beetslaan

Beetslaan 155
2131 AL Hoofddorp

Basic-Fit Hoofddorp J.C. Beetslaan is een sportschool op een bedrijventerrein in Hoofddorp (Noord). Het is een ideale sportschool voor mensen uit Hoofddorp, Bennebroek, Nieuw Vennep en Heemstede. Het is een ruim opgezette sportschool met een parkeerplaats ernaast waar je altijd gratis kan parkeren.

Zoals alle Basic-Fit vestigingen kan je hier onbeperkt gebruik maken van de fitness apparaten en kan je pas uitlenen aan je gezinsleden. Daarnaast zijn er nog meer voordelen aan, want je betaald een erg lage prijs van nog geen 16 euro. Wanneer je een keer in een andere stad bent, kan je ook gewoon gebruik maken van een andere vestiging van Basic-Fit.

Deze sportschool probeert zich te richten op alle doelgroepen en proberen een sfeer te creëren die voor iedereen motiverend is. Zo kun je hier terecht als elke soort sporter.

0 reviews

 1. Len Tehupuring op zegt:

  Beste lezer,

  ( Vanmorgen vroeg om 7.00 uur) Dit is de 2e keer dat ik voor een gesloten deur stond met nog enkele mensen. De eerste keer was er geen sleutel – doorverwezen naar Arnolduspark. Vanmorgen, 20 minuten gewacht en weer huiswaarts gegaan.
  Heel vervelend dus om hiermee geconfronteerd te worden.

  Groet,Len

  0/10 sterren
  Toestellen
  Groepslessen
  Vriendelijkheid
  Prijs
  Bereikbaarheid
  Openingstijden
  Hygiëne
  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness