Basic-Fit Maastricht 24U open

Bosscherweg 161
6219AA Maastricht

Basic-Fit Maastricht 24U open

Bosscherweg 161
6219AA Maastricht

Het bekende 24/7 concept geldt ook voor Basic-Fit Maastricht 24U open. Dus wanneer je maar wilt sporten bij Basic Fit dat kan bij deze vestiging. De openingstijden tijdens feestdagen zijn wel iets beperkter maar op vele feest dagen zijn ze nog wel open.

Basic-Fit Maastricht 24U open zit aan de Bosscherweg 161. Je kan hier terecht voor krachttrainingen, cardio trainingen maar ook voor virtuele groepslessen. Wanneer jij een contract aangaat met Basic-Fit Maastricht 24U open dan kan je ook in alle andere vestigingen van Basic Fit terecht om te sporten. Ben je dus een keer een weekend ergens anders dan kan je dus altijd nog even snel sporten. Want met meer dan 100 sportscholen van Basic Fit is er vrijwel altijd wel eentje in de buurt.

Basic-Fit richt zich op elke soort sporter en probeert iedereen te bieden wat ze nodig hebben om lekker te kunnen trainen.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

0 reviews

 1. Opgelicht door basic fit

  2/10 sterren

  Mensen zeg je lidmaatschap snel op bij basic fit !! Dit malafide bedrijf heeft niets meer met fitness te maken maar alles met OPLICHTING, basic fit heeft meerdere malen spookafboekingen gedaan bij mijn bankrekening en vaak is er veel meer afgehaald dan het bedrag wat in contract staat , ben niet de enigste, collega’s en vrienden die inmiddels ook snel bij basic fit weg gegaan zijn ,zijn ook financieel gedupeerd door basic maffia, op internet staat het ook vol van oplichting door basic fit , dus ik zeg kom op nou, wegwezen!!! Bij basic fit , 1 grote oplichtings bende is dat

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi├źne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi├źne
Wellness