Basic-Fit Schiedam

Prinses Beatrixlaan 4
3121 Schiedam
7/10 sterren

Basic-Fit Schiedam

7/10 sterren
Prinses Beatrixlaan 4
3121 Schiedam

Basic-Fit Schiedam

Gezellig samen sporten of zelfstandig je wekelijkse training volgen? En zoek je een geschikte sportschool in Schiedam? Dan kan je terecht bijĀ Basic-Fit Schiedam. Een sportschool die hoort bij het fitness ketenĀ Basic-Fit die landelijke meer dan honderd andere vestigingen bezit waar je ook ten alle tijden voor je training terecht kan.

Aan de Prinses Beatrixlaan 4 vlakbij het Thermen Holiday complex zitĀ Basic-Fit Schiedam Een handige locatie wanneer je in Schiedam of omstreken werkt of woont.

Basic-Fit Schiedam biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de verschillende cardio- en kracht toestellen. Ook liggen er een aantal losse gewichten tot je ter beschikking die een maximaal gewicht van 36 kilogram wegen. Ook kan je gezellig groepslessen volgen. En kan je na je training opschonen of omkleden in de kleedkamers met doucheruimtes.

1 reviews

7/10 sterren
 1. Chris

  7/10 sterren

  Voorheen was deze sportschool Healthcity Schiedam. Elke dag na het sporten een lekkere sauna, stoombad en af en toe een zonnebankje. Door de vrij hoge prijs destijds was het erg rustig en had je alle ruimte om te trainen. Ongeveer een half jaar geleden is dit pand overgenomen door Basic Fit. Zelfde apparaten, zelfde personeel, alleen andere prijzen en dus ook… andere bezoekers.

  Sportschool is vreselijk druk rond de avond uren. De eerste keer dat ik kwam na mijn blessure van een half jaar schrok ik erg van de populariteit van Basic Fit. De tv reclames hebben in iedergeval goed werk gedaan. Ik probeer nu zo laat mogelijk te gaan zodat niet alle dumbells en apparaten bezet zijn. Op de drukte na verder prima te doen. Jammer van de verandering van bedrijf maar niets aan te doen.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygiƫne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiƫne
Wellness