Betaalbaarsporten Wellness & HealthClub Hoograven

Hoogravenseweg 28
3523 TL Utrecht

Betaalbaarsporten Wellness & HealthClub Hoograven

Hoogravenseweg 28
3523 TL Utrecht

Betaalbaarsporten Wellness & HealthClub Hoograven

Betaalbaarsporten Wellness & HealthClub Hoograven geeft een erg compleet aanbod in groepslessen en fitness. Maar naast de sport faciliteiten hebben ze ook veel in de welness zo kan je ook genieten van wat rust bij Wellness & HealthClub Hoograven. De kleedkamers met de facileiten daar om heen (kluisjes, douches en sauna’s) zijn erg netjes. Ook is er een kinderopvang, wat erg makkelijk is voor ouders.

Het team van de sportschool staan altijd voor je klaar met deskundig advies en willen je bijvoorbeeld ook graag helpen op gebied van pilates en voeding.

Deze sportschool werkt samen met 11 andere vestigingen van deze keten, deze andere sportscholen staan in Utrecht, Maarssen, Vianen, De Meern en Leidsche Rijn.

Op deze website vindt u alle informatie over ons aanbod en al onze elf locaties in Utrecht, Maarssen, Leidsche Rijn, Vianen en De Meern. Wij hopen u snel in één van onze clubs te mogen ontvangen. Je kan hier onbeperkt sporten voor maar €3,75 per week. En wanneer je lid bent van een van de sportscholen kan je gebruik maken van elke vestiging.

Voor meer informatie kun je hebt best even naar binnenlopen en dan leggen ze alles met plezier aan je uit.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness