Bodies Sports Clubs Charlois

Slotboomstraat 16/22
3082 GP Rotterdam

Bodies Sports Clubs Charlois

Slotboomstraat 16/22
3082 GP Rotterdam

Bodies Sports Clubs Charlois is een sportschool waar je door een goed passend programma lekker in beweging kan blijven. Bodies Sports Clubs Charlois staat aan de Slotboomstraat 16/22, 3082 GP, dit is een goed bereikbare locatie in Rotterdam. Er lopen enthousiaste deskunde coaches rond die je altijd willen adviseren en helpen. Daarnaast zijn er groepslessen met coaches voor cardio. Zo werk je samen met het team van Bodies Sports Clubs Charlois aan je gezondheid en je conditie om elke dag dit te verbeteren.

Daarnaast gaat Bodies Sports Clubs Charlois ook voor het echte werk. Wanneer je serieus bezig wil met training of een groot doel voor ogen hebt zoals meer kracht, afvallen of iets persoonlijks. Bij Bodies Sports Clubs Charlois zijn er velen mogelijkheden en zul je jezelf niet als een nummertje voelen met advies over voeding, supplementen en trainingen.

De club is erg gezellig en je kan samen trainen met vrienden, collega of partner. Alles draagt bij om jou doel op een goede manier te behalen.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi√ęne
Wellness