Club Pellikaan Amersfoort

De brand 5
3823 LE Amersfoort

Club Pellikaan Amersfoort

De brand 5
3823 LE Amersfoort

Club Pellikaan Amersfoort is een luxe sportschool die voor jong en oud een leuk aanbod heeft op sportgebied.

Persoonlijke begeleiding

Bij Club Pellikaan Amersfoort krijg je wanneer je je aanmeldt een eigen coach om je te helpen je doelen te kunnen bereiken op een effectieve en verantwoordelijke manier. De instructeur kan bijvoorbeeld een schema voor je maken en je net die extra motivatie geven.

Geen standaard sportschool

Deze sportclub is een wat luxere sportschool dan de gewoonlijke sportschool. Dit zie je terug in de begeleiding, sfeer en faciliteiten. Zo heb je leuke groepslessen, een zwembad en een fysiotherapeut. Tevens is alles ruim opgezet voor een rustigere sfeer.

Zoals op het begin al genoemd is er voor elke leeftijdsgroep een leuk aanbod aan groepslessen. Zo heb je voor de jongere onder ons Judo, dansen en kidslessen. Ook kun je het sporten leuk combineren wanneer je kinderen bijvoorbeeld zwemles hebben in het zwembad.

Ben jij een personal trainer?

Ga dan gratis aan de slag met ons trainingsplatform

Ontdekken

0 reviews

 1. angelo

  8/10 sterren

  Vanwege mijn werk reis ik lange uren van en naar kantoor. Omdat ik GYM niet kon bijwonen, vroeg ik Pellikaan om mijn lidmaatschap nu te annuleren, zodat ik later kan terugkomen als mijn werkdruk iets minder is.

  Pellikaan was niet geïnteresseerd om iets over mijn situatie te horen. Ze stuurden me een sterke e-mail om me te vertellen dat ik elke cent moet betalen tot het einde van het contract. Daarom ben ik niet geïnteresseerd om terug te keren, ook al wordt mijn werkdruk minder.

  Nooit het jaarcontract ondertekenen. je kunt nooit annuleren. Pellikkan laat je elke cent betalen tot de laatste dag.

  misschien kun je meedoen met het maandelijks contract. Misschien bent u op die manier vrij om te annuleren wanneer uw balans tussen werk en priv├ę verandert.

  er zijn veel GYM-clubs die vriendelijker zijn, die flexibeler zijn

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi├źne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi├źne
Wellness