COACH LOGIN

Club Pellikaan Breda

Bijster 30
4817 HX Breda

Club Pellikaan Breda

Bijster 30
4817 HX Breda

Club Pellikaan Breda

Een sportschool geschikt voor het hele gezin. Met een erg groot en uitgebreid aanbod is het een sportschool met veel luxe en service.

Mogelijkheden

De mogelijkheden bij Club Pellikaan Breda zijn immens. Het is dan ook niet voor niets een sportclub voor het hele gezin. Het heeft veel luxe en je kan er naast sporten ook genieten van ontspanning. Zo zijn er zwembaden, fitnesszalen en heb je tennis en squash banen.

Als je kijkt naar de groepslessen en sporten die worden aangeboden dan komt dit direct naar voren. Je hebt ook veel lessen voor kinderen zoals dansen en judo. Voor het hele gezin is het aanbod dus groot.

Team

Iets wat ook er speciaal is aan deze sportclub is het team wat voor ontzettend veel service zorgt. Zo heb je een eigen persoonlijk fitcoach waar je doelen mee stelt en die voor jou op maat een sportprogramma maakt. Deze zorgt ook voor het juiste advies en kan je motiveren op de juiste momenten.

Wanneer u nog meer informatie wilt kun u zo eens binnenlopen. Bellen naar Club Pellikaan Breda is ook mogelijk via het telefoonnummer 076-5335535.

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygiëne
Wellness