Club Pellikaan Breda

Bijster 30
4817 HX Breda

Club Pellikaan Breda

Bijster 30
4817 HX Breda

Club Pellikaan Breda

Club Pellikaan Breda

Een sportschool geschikt voor het hele gezin. Met een erg groot en uitgebreid aanbod is het een sportschool met veel luxe en service.

Mogelijkheden

De mogelijkheden bij Club Pellikaan Breda zijn immens. Het is dan ook niet voor niets een sportclub voor het hele gezin. Het heeft veel luxe en je kan er naast sporten ook genieten van ontspanning. Zo zijn er zwembaden, fitnesszalen en heb je tennis en squash banen.

Als je kijkt naar de groepslessen en sporten die worden aangeboden dan komt dit direct naar voren. Je hebt ook veel lessen voor kinderen zoals dansen en judo. Voor het hele gezin is het aanbod dus groot.

Team

Iets wat ook er speciaal is aan deze sportclub is het team wat voor ontzettend veel service zorgt. Zo heb je een eigen persoonlijk fitcoach waar je doelen mee stelt en die voor jou op maat een sportprogramma maakt. Deze zorgt ook voor het juiste advies en kan je motiveren op de juiste momenten.

Wanneer u nog meer informatie wilt kun u zo eens binnenlopen. Bellen naar Club Pellikaan Breda is ook mogelijk via het telefoonnummer 076-5335535.

0 reviews

 1. maria vd eertwegh

  10/10 sterren

  Super slechte ervaring mee. Ik heb mijn abonnement opgezegd en ik kon daar niet voor langskomen door medische problemen. Aan de telefoon reageerde ze heel vriendelijk en het zou geregeld worden. Drie maanden later zag ik dat r al 3 keer 90 euro was afgeschreven. Ik heb ze verontwaardigd opgebeld en kreeg de manager aan de lijn, die zei heel vriendelijk dat ik restitutie zou krijgen. Later kreeg ik een mail dat ik nog even de bewijsbriefjes van het ziekenhuis moest opsturen. Dit heb ik netjes gedaan en er gebeurde niks. Ik heb twee keer gemaild maar geen antwoord. Ik heb twee keer gebeld voor ik de manager aan de telefoon kreeg en die zei dat ik geen restitutie kreeg omdat het allemaal niet schriftelijk was vastgelegd. En dat was het einde van het verhaal. Hoe de medewerkerd met me zijn omgegaan vind ik verre van netjes en ze weigeren me verder tegemoet te komen. Ik ben erg boos en dus een hele slechte ervaring met club pelikaan.

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi├źne

  Wellness

 2. maria vd eertwegh

  6/10 sterren

  Ik heb mijn abonnement opgezegd maar kon niet naar de sportschool komen, dit moest om het op te zeggen. Buiten het feit dat ik het al heel flauw vind dat er opzegtermijnen zijn om klanten uit te buiten mocht ik het via de telefoon doen wegens medische redenen, dus daar was ik blij om. Het zou geregeld zijn zei de mevrouw aan de telefoon. Drie maanden later zag ik op mijn rekening dat er nog steeds maandelijks 90 euro werd afgeschreven. Ik belde boos op en werd te woord gestaan door de manager die zei heel vriendelijk dat ik restitutie zou krijgen. Hier was ik blij mee. Ik kreeg later een mail dat ik bewijs moest leveren door de briefjes van het ziekenhuis op te sturen, dit heb ik gedaan en weken erna zag ik nog niks op mijn rekening. Ik heb gebeld en gemaild maar geen reactie. Ik vond dit helemaal niet klantvriendelijk en zelfs erg onbeschoft. Na twee keer bellen kreeg ik dezelfde meneer aan de telefoon die me vertelde dat ik niks terugkreeg en dat het niet schriftelijk was vastgelegd. Hele slechte dienstverlening en heel respectloos. Echt een hele slechte ervaring met club Pelikaan dus..

  Toestellen

  Groepslessen

  Vriendelijkheid

  Prijs

  Bereikbaarheid

  Openingstijden

  Hygi├źne

  Wellness

Plaats een reactie

Toestellen
Groepslessen
Vriendelijkheid
Prijs
Bereikbaarheid
Openingstijden
Hygi├źne
Wellness